Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, ja mam to samo , i na lekach mam ubokow co niemiara a efekty mierne wiec konie c koncow wszytskie laduja w koszu.

Ja mam taka diagnoze : stany depresyjno lękowe plus agorafobia i napady paniki.

Anel92, ja jutro biore do nowej ksero mojej dokumentacji , zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja kiedyś czytałam już swoją historię choroby to prawie zeszłam na zawał, jak czytałam co ja tam gadałam, połowy nie pamiętam (urojenia) teraz nie wiem co piszą, ale jak będą robić z tego taką tajemnicę to sobie pójdę i poproszę o ksero i wszystko będę wiedziała :roll:chocovanilla, może na prawdę przyda Ci się terapia, pomyśl o tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK1962, nie zauważyłam wcześniej Twojego pytania, przepraszam :oops: w jakim stopniu? w bardzo średnim stopniu, trochę mniej wali mi serce przy nerwach i ciut mniej się trzęsę ale mam jeszcze inne leki więc nie mogę powiedzieć,że to tylko działanie prop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, na swiadczenie rehabilitacyjne .

acherontia-styx, ja codzien wychodze , chodze do sklepow , zalatwiam sprawy w urzedach , bywam czasami u znajomych , chodze na kijach w ramach sportu ale najgorsze mam lęki wlasnie w kolajkach w sklepie oraz w autobusach . No i u znajomych z poczatku jak przychodze to mam takie napiecie duze ktore pozniej mija ,,, a mam jeszcze fobie spoleczna .... a bylam dusza towarzystwa ... kiedys

:bezradny::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi