Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Anel92, no 20 dzieciaków daje w kość, teraz 2 dni byłam w zerówce to hałas okrutny i nieposluszne te dzieci, trzeba upominać non stop... jeszcze jak kol im robi jakieś ćwiczenia czy czyta coś to dramat, uciszać ich ciągle przesadzać

-- 05 kwi 2014, 20:14 --

Anel92, i męczy mnie to, że jestem jak rumun i chodze z grupy do grupy, jakbym była przypisana do jednej grupy to co innego, mialabym swoje obowiązki prowadziła coś może

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, :shock: straszne, nie dałabym rady, tak bardzo lubię spokój, dzieci w takiej grupie to się popisują pewnie, jeden przez drugiego i dlatego tak się zachowują, ale chyba i tak lepsza zerówka niż gimnazjum tam są dopiero jazdy :?

-- 05 kwi 2014, 19:15 --

a, no takie przenoszenie też może męczyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, ale gimnazjum to inna praca, w ogóle szkoła to co innego bo w ławkach już siedzą i trochę jest, najwyżej głupie komentarze puszczają. a w przedszkolu to hardkor bo w ławkach mało co siedzą... wszystko na dywanie z nimi trzeba robić i przez to są bardziej rozwydrzone bo mają luzniej i mniej sztywno zajecia prowadzone. dodatkowo są rozne dzieci i jest kilka takich cwaniakow co strasznie przeszkadzają i dokuczają... jest beksa co o wszystko placze... no czeski film ogólnie... najbardziej spokojnie było u 4 latków... najgorzej żłobek i maluchy... i wlasnie zerówka... najlepiej 3,5-4,5 latki

-- 05 kwi 2014, 20:21 --

acherontia-styx, 37 to gdzie Ty pracujesz ?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, to coś zrobiłeś dzisiaj :)

Faraway, no tak, ale nie wiem gdzie wolałabym pracować gdybym miała pracować z dziećmi, na pewno do gimnazjum nie odważyłabym się, pamiętam swoje czasy, kiedy chodziłam do gimnazjum i kto co wyprawiał do tego naoglądałam się w wiadomościach jak się dzieciarnia zachowuje nic fajnego. Ogólnie z dziećmi to jest ciężka praca, trzeba mieć dużo cierpliwości bo bez tego się zamęczysz i bardzo lubić dzieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi