Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aluś, ja nie mam sily przejsc z punktu a do punktu b a co mowic o jakichkolwiek cwiczeniach...

-- 26 mar 2014, 21:24 --

wieslawpas, nie martw sie nikt Cie za takie myslenie nie zamknie w szpitalu... kiedys czytalam gdzies w necie ze typ pojechal do szpitala bo bal sie ze zamorduje dziewczyne chcial zeby go w pasy wzieli a oni powiedzieli ze to nerwica i odeslali do domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, No ja lekow nie mam tylko te cholerne napiecia w glowie albo w ciele. Ale jest straszny problem z zasypianiem tak mi sie podnisl pozoim napiec w nocy. Kurecze jest dramat dawniej zazwyalem 1,5 stilnoxu i zasypialem teraz musze zażyć aż 3 tabletki i jakies benzo, zeby zasnac. Ale zasypiam, No kurcze nie wiem jak wybrnac z sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najwazniejsze to klasc sie spac i wstawac o stalych porach...

-- 26 mar 2014, 21:30 --

musisz to wycwiczyc a lekarz zapewne zmieni Ci leki na inne i wtedy to Ty musisz zaczac dzialac

-- 26 mar 2014, 21:31 --

dlaczego na forum jest 21:30 a u mnie 20:30 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, kupa rzeczy sie przejmowalem, zawisilem firme, nie placilem rachonjow, myslalem o tym po nocach. A sytuacje finansowa mam dobra bo mam duzo oszczefnosci, ale tego nie bralem po uwage. W nocy te wszytkie mysli szalaly w mej glowie, nie moglem, spac, w głowie wir w ciele napiecie. Teraz wszytko posplacalem, zmienilem podejscie. Moze nie bedzie tak po nocach meczyc bo juz pod tym katem mam w glowie spokoj bo wszytko zalatwione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi