Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobilam obiad! :yeah: nawet zdazylam zjesc i sobie Dlaczego ja? ogladalam bo mi sie akurat trafilo :great: No i ja nie wiem co wy tutaj tak zamulacie i marudzicie, jak ludzie takie problemy maja jak tam. Te nasze to normalnie pikus przy ich :roll::lol::mrgreen::mrgreen:

Przynajmniej sie odmozdzylam a brak mozgu=brak glupich mysli :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, rozumiem :**** ja zachorowałam na poważnie 12 lat temu od tego czasu biorę leki a le ja mam takie zaburzenie, że niestety stety musze brac leki, żeby funkcjonować, przeszłam terapie i grupowe i indywidualne pomagają oczywiście. Wcześniej za dzieciaka już chodziłam do psychologa już bo miałam problemy z samoakcepatcja, nie lubiłam siebie bardzo, maiłam problemy z rówiesnikami byłam strasznie wycofana i bojażliwa

-- 19 mar 2014, 22:06 --

tez byłam zapalić i z psami siusiu i śmieci wyrzuciłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :nono::nono: ja probuje rzucic i udaje mi sie bo potrafie przez tydzien nie palic, ale w takie dni jak dzis np. sie lamie najzwyczajniej w swiecie. Ale nie warto zaczynac z tym cholerstwem :mhm:

Wcześniej za dzieciaka już chodziłam do psychologa już bo miałam problemy z samoakcepatcja, nie lubiłam siebie bardzo, maiłam problemy z rówiesnikami byłam strasznie wycofana i bojażliwa

amelia83, mialam podobnie i nadal troche mi zostalo. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to tez sie ucierpialas mase czasu:( jakie to wszytsko jest niesprawiedliwe . :hide:

-- 19 mar 2014, 23:10 --

wieslawpas, to wspolczuje :( nie wiem juz jak z tego wyjsc nakupilam ksiazek madrych tylko ze jakos nijak , bylo niezle juz ostatnio a nagle jest zle jak na poczatku u mnie :(

Ide spac , przespie ten stan umyslu :bezradny::papa::papa: Dobranoc:*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde wiecie co, siedze sobie przy kompie i obok mam wlaczony telewizor bo tak zawsze robie jak jestem sama w domu bo czuje sie jakby ktos byl i leci sobie serial ,,rodzina zastepcza" i momentalnie przelaczylam bo sobie przypoomniala, ze aktorka ktora tam grala zmarla na raka :bezradny: jajestem naprawde pojeb...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, Słoneczko, rak w tych czasach to już chyba norma więc nie ma co się tak przejmować ;) A praca - nic wielkiego i ambitnego bo tylko solarium ale najważniejsze, że będę miała zajęcie, to dla mnie bardzo ważne... :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dobranoc:*

-- 19 mar 2014, 23:15 --

AddictGirl21, :hide::hide::silence: ja sie zachowuje jak dziecko, kore sadzi, ze jak zamknie oczy to cos znika. Zamykam i znikaja wszystkie choroby swiata najgorsze ale pozniej otwieram i lek powraca :bezradny:

-- 19 mar 2014, 23:17 --

ja pierdziele. Rozsiewam wszedzie te swoje leki. Ide sobie ponarzekac do Hipciow :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi