Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

nazywam się niewarto, KOCHANA żałuję, że nie dałam rady być, od dzis grzecznie biorę leki i nie użalam się nad soba, własnie przy M sobie pobeczałam troche i mi lepiej :***

-- 15 mar 2014, 21:37 --

tosia_j, powitanie słońca to jest zbiór asan od 1-19 tutaj to jest całość powitania słońca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, KOCHANA żałuję, że nie dałam rady być, od dzis grzecznie biorę leki i nie użalam się nad soba, własnie przy M sobie pobeczałam troche i mi lepiej :***

amelia83, nie przejmuj się, Karina, spotkamy się następnym razem, mam nadzieję, że wrócisz szybko do formy, trzymaj się:**

-- 16 mar 2014, 08:08 --

kasiątko, cześć Kasiu:* jak się czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, super Kasienko:*****

a ja :

Gdyby nie nadzieja ktora trzyma mnie w swoich objeciach, ociera mi lzy i mowi, że dzis, jutro, za dwa miesiace wszystko bedzie lepiej, a ja jestem na tyle szalona, że osmielam sie w to wierzyc , to chyba bym juz cos sobie zrobila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, moja depresja widocznie jest depresja ktora nasila sie w marcu i kwietniu , bo to byly najgorsze dal mnie miesiace i chyba juz musze uwazac na ten czas.

Zobaczymy czy sertra mnie bardzo sponieiwera , jesli nie bede ja brala do konca zycia i trudno. Nie chce znow sie tak czuc .Zycie mnie boli, juz nawet nie boje sie smierci w takim stanie tylko zycia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od roku , nie potrafie sie smiac , czuć szczęścia..chyba oklamuje caly swiat i siebie..ze potrafie.Tak mocno mnie zmienil ten cholerny atak paniki , ze nie potrafie odnaleźć siebie.

-- 16 mar 2014, 10:31 --

platek rozy, masz racje dla mnie marzec i kwiecien tez najgorsze .. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi