Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Faraway, no tak, to zależy od zawodu. ja o okulisty sam powiedziałem, że mam cos nie tak ze zwrokiem. a ona do mnie, to na ta dolegliwosc musi pan na inną wizytę, bo do pracy pod innym kątem badamy ;-D

lece na mecz pokopać trochę piłkę.

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, :lol: bardzo dobrze, ze nie powiedziałaś, ze się leczysz bo byś tej pracy nie dostała. ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aniolek113, panel uzytkownika avatar nerwosol-men, w społeczeństwie panuje takie przekonanie niestety. :mrgreen:

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja jem tak: rano ! symfaxin, fluanxol, concor cor, potas i wieczorem fluanxol

-- 07 mar 2014, 19:06 --

khaleesi, nerwosol-men, wiem, że tak by było ale to jest idiotyczne bo nerwica to nie choroba psychiczna... i zagrażający nie jestesmy a powiedzialabym, że po prostu bardzo wrażliwi

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, ja wiem jestesmy bardzo wrażliwi ale ktoś kto nie ma pojęcia to ma zakrzywiony obraz. Osoby zdrowe maja pewne natręctwa typu sprawdzanie czy gaz wyłaczony, czy drzwi zakmnięte. Problem staje sie wtedy kiedy nie możesz skupic się na niczym innym i tedy lekarz jst potrzebny. ja to wiem ale taki prosty osobnik w społeczeństwie nie wie i uzna mnie za niebezpieczną dlatego ja sie nie przyznaje bo bo mnie moich zaburzeń nie widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobilam pyszna fasolkowa zupke a na kolaxcje mam hummus :105:

nerwosol-men, :*********** :papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, nie widać na zewnątrz... bo mam np. wysokie ciśnienie i szybkie tętno i duszności i nikt tego nie widzi, a mnie się to dzieje no i dolegliwości myślowe lękowe... jeszcze nikt mi nie powiedział, że mam nerwice.. a jak komuś to powiem to jest wielkie łoł...

-- 07 mar 2014, 20:01 --

nerwosol-men, nerwicowcy się dobrze maskują ;) a ja jestem w tym mistrzem podobno :P

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, ale szybkie tetno i dusznosci widac , jak ukryjesz ze szybko oddychasz a taki masz oddech przy tych objawach /

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja szybciej nie oddycham, tylko czuje, że mi się ciężko oddycha.. jeszcze nigdy nikt nie zauwazyl ze cos mi jest, nawet jak mialam jakiś mega atak, baaa nawet terapeutka nie zauważyła :D

-- 07 mar 2014, 20:04 --

nerwosol-men, to ja ew. pod pachami się poce więcej ale tego nie widać na większości bluzek jakie nosze :) i np. miałam sztywnienia mięśni ale to zdarzyło mi się tylko raz i w domu... to jedno co mogloby być widoczne... a tak to dość się kamufluje

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faraway, ja sie centralnie dusze wtedy i widac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, a bo tak czas na zamiany :D

ide na kolacje , juz sie uplumkalam , jutro P bedzie :105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, :shock::?::?:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam skrecenie stawu kolanowego i mam chodzić w ortezie i o kulach dadaam.. 31 marca bede robic usg kolana

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi