Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wrocilam z e sklepow, :papa: poszlam do mojej ciasnej biedry bo zimno i mi sie nie chcialo isc do tej dalszej duyzej i zas mnie tam lęki dopadky i trzesawica bo niczym dotarlam do kasy to sie nameczylam wsrod tych francowatych ciasnych alejeczek jezdzac wozkiem :evil: ale wyszlam z biedry i poszlam jeszcze do piekarni po chlebe , do wedliniarskiego po wedlinke i na koniec zielaniak po pieczary bo dzis bede robila kopytka ze sosem pieczarkowym.042.gif Tez Was tak terpie z nerwow czasami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to co chwile boli ten brzuch :)))

A tak ze 2 miesiace temu mialam taki @ super, ze przed nic mnie nie bolalo, w trakcie tez calkiem dobry stan - az zdziwiona bylam!

-- 30 sty 2014, 10:57 --

platek rozy, :papa: kurde Ty juz tyle ogarnelas, a ja jeszcze z lozka nie wstalam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, :******* jestes w domku na razie?

nerwa, :***** jeszcze mysle czy nie zejsc na dol do rosska i do pepco , skarpety mi sie podarly trzy pary wywalilam bo mi chyba od kozaczkow sie dra a ja nakladam je na rajstopy zeby mi nie marzly stopy :mrgreen: u mnie minus 9

chocovanilla, siooo kobieto! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a mi wlasnie zawsze jak balejaż robie, to normalnie sie szybko rozjasniaja, a jak mam akurat okres, to po takimc zasie jak zwykle to malo co zalapie jeszcze - i zawsze tak samo to wyglada. Nawet fryzjerka mi mowila, ze to normalne bo czesto to obserwuje i jak wolno łapie farba to pyta klientek czy maja okres, i okazuje się, ze tak. Ale moze to bardziej dotyczy rozjasniania? I moze tez nie u kazdego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi