Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

no czyli mobek cos tam dzialal tak jak mowilem na napęd a nie na nastrój, tak sie dzieje czasami

-- 26 sty 2014, 12:00 --

ale po propku masz wyrazna poprawe ? myslisz ze po lepszym bb bylo by lepiej ? (po ebivolu) ?

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, tak sadze , mialam mase werwy do zycia ale nic poz atym :bezradny: wydaje mi sie ze on mi zwiekzal te dusznosci

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, propek mi sie wydaje ze dziala slabo ale mniej mnie dusi , i nie mam jzu pulsu 140 tylko taki w granicach 110 najwiekszy . Nawet jak zaczyna mnie dusic to wmniejszym stopniu.

Mozlwie ze jednak mnie troche usypia.

Faraway, to faktycznie sama musisz odsniezyc :( wspolczuje

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, ja ostatnio caly tydzien jechalam na tym i na apap z kofeina na migrene :x

-- 26 sty 2014, 12:05 --

Enii, :papa::papa::papa: do pzoniej tez zaraz mykne

-- 26 sty 2014, 12:06 --

PJT, a Ty jak sie miewasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, a Ty jak sie miewasz?

nienajgorzej, od jutra zaczynam kampanie sesjową udało mi sie przełożyć terminy kolokwiów z analizy matematycznej (wysłałem tate na konsultacje :P zeby powiedzial zem chory ciezko), okazalo sie ze mam dlug w bibliotece 233pln za nie prolongowanie ksiazek i nic nie moge wyporzyczyc, a psychicznie nie jest najgorzej mialem wielki atak paniki ostatnio bo wzialem 4 spalacze zamiast 2, nie spalem do 4, juz myslalelm ze umre

ps Panowie Hakierzy

szukam dzialajacej (bo niedzialajace juz przerabialem) wersji programu bocad, czy ktos moze mi pomoc ? jakies torrenty itp ? na chomiku raczej jest wersja niedzialajaca

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, to super ze sobie radzisz a spalacze sam wiesz co o tym mysle :)

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, wiem jak jest bo sama nie moge za duzo lekow gdyz jestem nietomna po nich tyle ze ja od speedow dalekoczko bo bym miala leki jeszcze wieksze jak mam.

-- 26 sty 2014, 12:32 --

Dobra umykam na chwil kilka :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :D

jedziemy z M i kolegą nad jezioro fotki posprytkać teraz poszedł odsnieżyc przed domem, potem trza drewno powozic bo się kończy :roll:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, cześć jesteśmy juz na wyspie :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, fajnie byłoby przenieśc nsie choc na kilka dni na tka ciepłaą wyspę :105:

my z M zastanawialismy sie czy nie jechac na tydzien w cieple miejsce w lutym zamiast do Holandii ale kolezanka ma 30stkejedziemy do nich :yeah:

-- 26 sty 2014, 12:01 --

Faraway, jadostałam@

moze byc od lekow brak@

-- 26 sty 2014, 12:01 --

Faraway, jak zaczęłam przygpde zpsychotropami w szpitalu nie mialam 3 miesiace okresu :bezradny:

-- 26 sty 2014, 12:02 --

jedziemy na spacer :papa:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moge poszperac w necie, podejzewam fluanoxol

wklejam Ci problemy meskie i zenskie zobacz sama kto ma gorsze ;)

Men may experience breast enlargement or problems with ejaculation or erections

Women may experience an absence of menstrual periods

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi