Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

j nie ide n pstarke ale jutro ide na szopke jest zywa szopka u mnie w mescie

jak święta u Was? u mnie sympatycznie

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, jeszcze dwa dni obarstwa :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ja dostałąm m.in. skakanke mate do jogi i ksiazke Ewy chodakowskiej :mrgreen: i jeszce kosmetyki sweterek kurtke zimowa

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ja dostałąm m.in. skakanke mate do jogi i ksiazke Ewy chodakowskiej :mrgreen: i jeszce kosmetyki sweterek kurtke zimowa

ja czekolade z kopertą od babci i perfum od mamy,

tata stwierdzil ze zaplaci za moj telefon ale abona i aktywacje z renty płace

-- 25 gru 2013, 00:03 --

Święta jak święta, masa roboty, ale na szczęście dla mnie już po oficjalnej części zbiegowiska. Pasterka - zawsze mnie intrygowało to zjawisko. "Mamo, idę na pasterkę" - i jebs pół litra z kumplem za kościołem. :pirate:

czy Twoj podpis to z Toola ?

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, i jeszce kase od dziadka M i 3 stówki premii z pracy świątecznej :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, jeszce nie wiemy czy pojedziemy teraz czy w lutym

bo w lutym tydzien urlopu mam zaklepnae :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, jeszce nie wiemy kupimy bilety to bedę wiedzieć

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez bardzo lubie toola i apc i puscifera rowniez nie wiem czy cos jeszcze wyprodukował. charyzmatyczny chłopak z niego

podobno w nowym roku ma byc nowa plyta t.

ulubiona piosenka ?

u mnie schism albo aenema

Edytowane przez Gość

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez bardzo lubie toola i apc i puscifera rowniez nie wiem czy cos jeszcze wyprodukował. charyzmatyczny chłopak z niego

Puscifer jest akurat z członkami Nine Inch Nails.

Zaś inny jego zespół to A Perfect Circle. Polecam sprawdzić.

patrz na podkreslone i pogrubione, oczywiscie ze znam circle

Edytowane przez Gość

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.