Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

a ja wlasnie skonczylam konferencje z kolezankami na skype :) I wiecie co, pisalam wam wczesniej, ze nie chce mi sie, bo zle sie czuje. I jak zaczelam rozmowe to tak sie dziwnie czulam, nie moglam sie ogarnac, nei chcialo mi sie gadac i w ogole bezandziejnie, jak najszybciej chcialam skonczyc. I juz nie wiedzialam, czy to przez nerwy czy dolega mi cos. Ale przetrwalam i potem przeszlo i juz super bylo :) 2h gadani i zadowolona jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, no mowilas, a wierzyc nie chcialam :P

gosiulek, ja to slucham jakichs relaksacji przewaznie, i pomaga mi sie zrelaksowac ale spania wcale nie ułatwia :(

Ehh.. ja w ogole dziwnie sie jakos czuje dzisiaj, spalam cala noc, a przez caly dzien oczy mi sie zamykaja, dodatkowo pieką mnie jakos. Chociaz nie wiem, moze to po tyn wczorajszym placzu na wieczor ;) albo jakies zapalenie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja sobie zarzucilam to co pierwsze podalej i slucham :)

Kurde wiecie co, jakies takie mnie teraz myslei na wieczor zaczely nachodzic - ze co bedzie jak tak nie bede miala sil w najblizszych dniach, tygodniach. Jak ja dokoncze ta prace cała, jak ja wroce do kraju? jak ja dam rade z tym wszystkim :(:bezradny::zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde ewidentnie jakies takie depresyjne bardziej nastroje na koniec roku... :roll: Nie lubie!!!

Bo poki jest tylko lęk i napady paniki, to jakos jest siła, zeby z nimi walczyc mimo wszystko, i jakos przelamywac czy olewac.

A jak sie pojawia takie zwatpienie i brak checi do czegokolowiek - to jest niedobry mix razem z lękami :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, mam nadzieje ze juz lepiej

Witajcie

Ja standardowo juz nie spie :evil: Poszłam spac po 22 i myslałam ze pospie do 7.00 a tu guzik.

-- 15 gru 2013, 07:16 --

hania33, trzymaj sie

-- 15 gru 2013, 07:18 --

hej Enii to super,że dałaś radę :smile:

Tez jestem zadowolona :mrgreen: Miałam chwile ze chcialam jak najszybciej uciec. Takie dziwne uczucie na zasadzie co ja tu robie, zaraz zwariuje i jakos tak dziwnie odrealniona, ale szybko przeszło. Chyba to przez hałas dzieciaczków 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.