Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

chocovanilla, musimy , ale wiem ze to jest do przeskoczenia , raz przeskoczylam i mialam 17 lat spokoju , teraz cos utknelam w miejscu ...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, ja 1 epizod mialam ponad 18 lat temu wiec troche juz choruje a pozniej po rocznej psychoterpaii bylo dobrze prawie 17 lat ...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Kasia super :yeah: ja tez zestresowana przed lekarka ... Bedzie dobrze damy rade!

-- 14 sty 2014, 11:05 --

chocovanilla, i nigdy nie mails lepiej dluzej jak kika miesiecy?

A leki masz> ,terapie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, no troche tak, ja juz stwierdzam ze cocbym miala brac do konca zycia to moge , byle zyc normalnie , tyle ze u mnie klopot zlekami , bo ja mam tak duzo ubokow z e nie jestem w stanie czasami z lozka wstac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co u mnie to sie bardziej nadaje na priva, jakbys chciala to moge sie wyspowiadac,

a tak z normalniejszych rzeczy to od 2 dni prowadze wielka akcje 'zdac sesje' i nawet sa jakies tam efekty

mam depresje.

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.