Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, Gosia super czyliz aczynaci ostro:) To dobrze bo taka powinna byc psychoterapia przy nerwicy :***

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zbiegiem czasu zaluje ze nie poszlam na ta psychologie jak zamierzalam tylko wybralam wtedy archeologie 8)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, widzejuz z Twoich opisow jakie ma podejscie do apcjenta :) i przynajmniej terapia naprawde bedzie owocna z taka psycholozka:) Mysle ze za jaies 3 miesiace powinnas czux sie juz znacznie lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poszłam na terapie i psycholog powiedziała że nerwicy natrectw i schizofrenii nie leczy sie terapia tylko lekami i kazała przychodzić raz w miesiacu :why:

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, dziekuje , musze dac rade jakos, kasa mi potrzebna , poza tym zapowiadalaby sie stala wspolpraca z ta firma a dla mnie to byloby pomocne chociaz raz na czas isc popracowac miedzy ludzi.

-- 09 sty 2014, 18:22 --

gosiulek, a ja wybralam archeologie a teraz sobie pluje w pysk.

Ahma, oj, to faktycznie, do kitu takie spotkania raz na miesiac bo to zadna pomoc.Przykro mi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam się po pracy :yeah::yeah::pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, :) jak tam? co dzis robiłaś?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, Kochana juz sama mysle ze jest ktos kto Ci pomoze , ze sie leczysz to daje duzo:) Ja wiem jaka bylamz adowolona ze sie dostalam we wrzesniu na terapie to moj stan sie polepszyl a pozniej jak ze mnie zrezygnowala to wpadlam w czarna rozpacz... Ja mysle ze trafilas na kompetentna osobe:) i Zycze zeby efekty byly :)

Lece sie pakowac:*** :papa: trzymajcie kciuki:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dokąd dokąd? Ahma, hej neon, :)

gosiulek, no to super :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, dzień doberek :D

co tam ludziska kochane?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.