Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

ladywind, klaudek, Czesc Dziewczynki :****

klaudek, niestety zlapalas derealke to typowy objaw nerwicy ...

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, u mnie nastąpił tez nawrót nerwicy i mam pogorszenie koncentracji, niezbyt komfortowo sie z tym czuje

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, a mialas ostatnio jakis stres?

-- 28 gru 2013, 16:21 --

ladywind, mam takie pogorszenie koncentracji tez , jak sie zle czuje to masakra wtedy. Najprostsze czynnosci wtedy mi sprawiaja problem. :bezradny:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, O co do koncentracji. Do masz też problem z zapamietywaniem? Bo mam z tym ogromny problem,a jest mi to potrzebne,bo uczeszczam do Liceum i jest sporo nauki

Możemy być stale szczęśliwi, jeśli nauczymy się dostrzegać w naszej powszedniości chwile szczęścia.

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, W sumie to z takich świadomych problemów raczej nie. Ale święta były i może dla tego. Musiałam spotkać się z moją mało lubiana rodziną i po tym jakoś gorszej się poczułam.

Możemy być stale szczęśliwi, jeśli nauczymy się dostrzegać w naszej powszedniości chwile szczęścia.

Anna German

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, czemu zrobilas przerwe? nie wolno :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, a mialas ostatnio jakis stres?

-- 28 gru 2013, 16:21 --

ladywind, mam takie pogorszenie koncentracji tez , jak sie zle czuje to masakra wtedy. Najprostsze czynnosci wtedy mi sprawiaja problem. :bezradny:

i robisz 2 razy ta sama herbate ;)

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudek, pewnie dlatego , na szczescie to minie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, niespecjalnie, lekarz miał wysłac recki wiec nie poszłam do innego, bo do swojego mam przeszło 80km, i głupia mogłam isc do innego na miejscu bynajmniej bym przerwy nie miała

-- 28 gru 2013, 15:27 --

PJT, herbate akurat nie ;) ale inne rzeczy zdarza sie, i myle sie, pamiec jak stara baba

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, no to faktycznie , musizz jak najszybciej wrocic do lekow :(

PJT, to moze w pon pojdzie , nie wiem ... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, niespecjalnie, lekarz miał wysłac recki wiec nie poszłam do innego, bo do swojego mam przeszło 80km, i głupia mogłam isc do innego na miejscu bynajmniej bym przerwy nie miała

-- 28 gru 2013, 15:27 --

PJT, herbate akurat nie ;) ale inne rzeczy zdarza sie, i myle sie, pamiec jak stara baba

z ta herbata do do platka bylo

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, tak dzis zrobilam sobie dwie jedna zwykla duga owocowa i to jedna po drugiej bo mi sie wydawaloz e nie mamz adnej

:mrgreen:

-- 28 gru 2013, 16:30 --

klaudek, ona raczej na atakach siedziala ale nie wiem cZy zaglada .. ja tam nie zagladam juz:) staram sie odcinac od atakow bo ich mam za duzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, mam budyn smietanowy z konfitura rozana :mrgreen: mniam

-- 28 gru 2013, 16:33 --

PJT, a cio mi napiszesz? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie głowa boli,uuu. Dwa ibuprofeny musiałem przyjąć, pieprzona migrena.

Mam nadzieję, że przejdzie i obejdzie się bez wymiotów, bo lecę do kina na Hobbita. Najwyżej tam "pochaftam" :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.