Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Brawo a mnie zablokowali na facebooku. Jakaś świnia zgłosiła mnie.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co robiłam? nic nie robiłam. Nagle mnie wylogowano i nic nie widzę. Na pewno to ktos z tego forum. Prze chamstwo ze strony tej osoby.

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, raczej niemożliwe by ktoś specjalnie Cię wylogowal ,może masz problem z łączem

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, czekaj właśnie do nich pisze. Jak się dowiem kto mnie zgłosił ta osoba ma murowanego kopa jak sie pojawie na jakimś zlocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja równiez witam ponownie

byłam na kawce :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konto odblokowane mam. Teraz napisze do nich z pytaniem od kogo otrzymali zgłoszenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem duzy zjazd, taki ze mi sie nn wlaczyla i objawy jak depresja, niewesolo, cale szczescie ze nn sie wyciszyla bo bym tego nie zniosl

-- 26 gru 2013, 18:28 --

przepraszam Was ze wczoraj chcialem opuscic forum

Khalesii a podali Ci chociaz powod ?

Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature

I know the pieces fit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, tak podali. To zrobił ktos po złości. Jak tylko sie dowiem nie omieszkam napisac o tym publicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, cześć

PJT, nie mam jak zrobić skreenu. Teraz mam na nowo konto aktywne. Wiem tyle, że ktoś zgłosił mój profil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, mnie właśnie też nn uziemila , nie czuję się przez to sobą ,jakby m była inną osobą i taka strasznie słaba, nienawidzę tego stanu ,też chciałam w weekend opuścić forum , lecz raz że bym się przez to bardziej załamała a dwa że poznałam tu zbyt wiele wspanialych ciepłych osób , bez których na obecną chwilę nie wyobrażam sobie codzienności .

Dobrze Pawel że Cie to paskudne ocd nie uziemilo

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.