Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Wiesiek jak zwykle pełno przygód ;)

-- 22 gru 2013, 05:19 --

images?q=tbn:ANd9GcTVIimtRhpB9vvvN-olSYVNPjX4WSiPfS1gnC0s5Kmwl6oiesgR

Dzisiaj jako że wszyscy jesteśmy zalatani i wiecznie gdzieś pędzimy, chciałbym zaprosić Was na daleką podróż aż do mojego ukochanego Tybetu, gdzie zostaniecie poczęstowani herbatą (dla odmiany:P)

a tak na serio to kończą się na necie obrazki kawy :P

ok wystarczy jeszcze odspiewac mantre

Landing-page4.jpg

OM MANII PADME HUNG

i rozpocząć nowy, niezwykły dzień ;)

-- 22 gru 2013, 05:28 --

miss_tibet_2004_tysized.jpg

z13977922Q,Palac-Potala--Tybet.jpg

z10622117Q,Yumbulhakang--Tybet---fot--lylevincent-CC-Flickr-com.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, glowa mnie wczoraj strasznie rozbolała, dzis tez boli. Na dodatek właczył mi sie agresor <nerwosol-men, sorki jeszcze raz> i wolałam się połozyć. Wczoraj miałam straszny dzien, oryczałam sie za wszystkie czasy.

Faraway, cięzko powiedziec co z nim, chyba te wszystkie lata były pomyłką.. Zaczął wypominac pewne sprawy, to ja mu tez a on "" świety nie byłem i nie jestem" no q.wa Ile on ma lat 15??? że z takimi tekstami.. I oczywiśćie pytanie o co ja sie obraźiłam, znów zwala wszystko na mnie, ja zawsze wszystkiemu winna :evil::evil:

-- 22 gru 2013, 07:42 --

comatom, hej

-- 22 gru 2013, 07:44 --

nerwa, ciesze sie bardzo że lot był udany :mrgreen: Odpoczywaj teraz

-- 22 gru 2013, 07:46 --

Tak. Ostatnio miałem dużo wolnego bo leżałem 5 dni w szpitalu a potem dochodziłem do siebie po zabiegu laryngologicznym i nie miałem na nic ochoty, lęki są coraz gorsze i samopoczucie też.

Proszę, prosze zmień avek bo cały czas mam wrażenie żeś kobitka :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, może dlatego że chcesz wypaść przed nimi jak najlepiej, że podświadomie boisz się że oni mogą uznać cię za czubka o ile nie wiedzą o twojej chorobie, że chcesz się pokazać od jak najlepszej strony, może nawet przesadnie, chciałbyś im jakoś zaimponować itp i dlatego tak sie stresujesz. A cży przed spotkaniem analizujesz o czym będzie rozmawiać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu musimy tak cierpeć za jakie kur.... Grzechy?za dobroć,wrażliwość,uczciwość za to ze mamy skrupuły ?

za co do kurwy nędzy?

Porypane to wszystko jak choinka

-- 22 gru 2013, 08:24 --

comatom, ok :mrgreen:

-- 22 gru 2013, 08:17 --

comatom, hahaha jeszcze okaże się że jednak faktycznie bedziesz blisko mnie :lol:

Bo będę bliżej niż myslisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.