Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, tez tak sie czulam wczoraj :( jak mnie zlapaly lęki w sklepie ... Pozniej zdolowana i placzliwa jestem .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, bedzie dobrze :) Kiedys bedzie :):****** Tulam Cie mocno :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, sloneczka :*** jak Ci dzien minal?:))

hania33, kurde to ja tez bede zapodowala chyba na jakies wyjscia wieksze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, noooooo :D ale wieszs jak tez mam takie chwile zwatpienia jak Ty , zapytaj pawelka i hanii ile im ostatnio plakusialam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, ja tez zawsze po ciulastym dniu mam takie nastawienie depresyjne :****Pozniej mija :) i znow wraca jak mam gorszy dzien ... tak jak Hania [pisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz po rozmowie. Kurde wiecie co... bo poszlam i zapytalam, - bo kontrakt mam do maja, ale chcialam juz wracac do PL, i powiedzialam,z e pokonczylam wszystko i ze w sumie to moglabym wczesniej wrocic niz maj, w takim razie. A ten... zaproponowal mi przedluzenie kontraktu jeszcze :(

No kurde, oczywiscie kazdy inny by skakal z radosci, a ja chce stad wyjechac jak najszybciej i takie akcje :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.