Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, to musisz podejsc bo ja po smierci mamy wpadlam w arytmie :cry:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasy nam faktycznie nie służą, najgorsze że niby dostęp do lekarzy, terapii jest, to jednak wiadomo jak to wygląda- prywatnie sporo kasy, nfz- terminyyyy

all I wanna do is get high by the beach, get high by the beach

sertralina 250 mg / kwetiapina 25 mg /alprazolam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, za duzy stres, praca taka ze wiesz cisna na Ciebie ze cie zwolnia , zycie w biegu to jak ma sie nie odbijac na nas?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

renee.madison, ja dlatego czekam na styczen bo juz sie teraz nie dostalam na fundusz a prywatnie mnie nie stac ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie płatku, tylko jak się tak zastanowić to w imię czego to wszystko???

-- 17 gru 2013, 14:30 --

gosiulek test Ci wszystko wyjaśni, a przynajmniej pozwoli wykluczyć lub potwierdzić :mrgreen:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, wiem coś o tym, ja ostatnio miałam też straszne jazdy z cisnieniem, z biciem serca mam ciągle... i do tego doszły bóle karku, to wszystko jest straszne ale musimy nauczyć się jakoś panować nad tym... wiem, ze łatwo powiedzieć... sama mam problem z opanowaniem ale trzeba walczyć, to tylko nasze głupie wyobrażenia i podświadomość

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, ja trzy lata bylam w takiej rabnietej firmie za duzy stres, mobing ... na uczelni mialam fajna prace .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, a teraz na l4 jestes ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płatku nie, na zasiłku dla bezrobotnych ;) Wyssali ze mnie to co najlepsze i kopnęli w tyłek ... Jedyna satysfakcja, że jakiś tydzień temu zwolnili w tym samym stylu tego co zwolnił mnie :twisted:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, no ja tez zostalam zwolniona jak zaczelam chorowac i musialam sic do szpitala na dwa tygodnie z kregoslupem powoedzialamz e mnie nie bedzie tyle to mi dali wypowoedzenie ale poszlam na l4 i ciagne do teraz , w tej chwili juz zasilek rehabilitacyjny 2 miesiac mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo dobrze płatku, ciągnij ile się da ;)

Ja się mało nie przewróciłam jak dostałam przelew z UP, całe 711pln... A po 3 miesiącach dostanę jeszcze mniej, masakra jakaś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, no tyle placa , ja mam obliczane od najnizszej krajowej bo juz nie pracuje a tak z wyplaty bym miala wiecej... Nie myslalas o l4 jak dostalas wypowoedzenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.