Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, Ty masz skleroze a nie zrzut :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, a nienajlepiej, mialam jakies lęki co chwile i napiecie ... jednym slowem ciulowo. :roll:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, a ja tu widzisz, zazwyczaj wchodze i się w ogole nie witam, bo boje się, ze jak zaczne wymieniac, to o kims zapomne, bedzie sie czuł pominiety, a wiadomo jakie z nas neurotycze towarzystwo - to roznie moze się skonczyc.

Nie chcialabym, zeby ktos poprzez wykluczenie popadł w lęk i histerie! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja na zime jade na Hawaje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja bym nie wsiadla teraz cos Ty, mam klopot z autobusem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, a co to jest lorafen? to benzo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wam powiem... że najbardziej rozbudzona, to ja jestem o godzinie 2-3 w nocy! :) Przez caly dzien chce mi sie spac (i wydaje mi sie, ze gdybym sie polozyla to zasnelabym w mig), a jak przychodzi noc, i faktycznie mozna isc spac, to ja nagle jestem rozbudzona, energie mam itd.

Nie wiem czy nie powinnam znalezc sobie jakiejs roboty na nocną zmiane? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, Ja moge spac cala noc i caly dzien..no bez przesady , chce troche pozyc a nie kimac :D

-- 21 lis 2013, 22:53 --

nerwosol-men, Na 15 sie czulam najlepiej , wiec teraz tak mysle , tylko zeby lęki znow nie przylazly..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiecie co... mi rano jakos śnieg dał powera takiego. Jak wyjzalam przez okno i zobaczylam, ze tak bialo, to jakąś taką radosc poczulam :)

Dodatkowo zazwyczaj dlugo zabiera mi "wybiór" rano, a ze dzisiaj wstalam po 11, to musialam na pełnych obrotach wszystko robic.

I jakos to skupienie na szybkim wyszykowaniu + śnieg za oknem, spowodował, ze nie dosc, ze fajnie sie czulam to jeszcze w ogole nie myslalam o nerwicy! A jeszcze co wiecej, zazwyczaj jak wychdoze z domu i po drodze, to jednak niepokoj jest, czy bedzie ok czy nie. A teraz na telefonie z kolezanką czatowałam i nawet sie nie obejrzalam kiedy do pracy dojechalam. W ogole na nic dookola nie zwracalam uwagi i tez dzieki temu dobrze sie czulam chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja wlasnie mysle, ze ma! Bo kurde zawsze przeciez to sie jakos przelicza na kilogramy chyba? Jak psom sie daje leki to tez w zaleznosci od wagi ;))) I dlatego ja mysle, ze dziewczyny maja wiecej problemow z ubokami, bo czesciej są wychudzone, a faceci to tak czy inaczej, jednak wiecej ważą zazwyczaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, moze masz jeszcze ubok jakis? z tego co czytalam czasem po pol roku innym pomaga..a po 3 miechach tez sie zdarza..

-- 21 lis 2013, 23:04 --

nerwosol-men, no mi zwiekszyl , mysle ze 20 wezme jutro i zbacze,,,

-- 21 lis 2013, 23:05 --

Ale kiedys mi lekarz mowil , ze to i tak dziala na mozg , uklad nerwowy i waga nie ma znaczenia..pamietam teraz..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.