Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie tutaj zyje odcieta od ludzi praktycznie , bo z kim rozmawiać ..oczywiście myślę o znajomych mających takie same problemy..

Ja tutaj dziczeje na maksa.. :D Mieszkam w takiej dzielnicy , ze wokol lasy , pelno wzgorz , stadnin koni , rzeki , jeziora , powinnam czuc sie spokojniej jednak nie..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, mnie akuart taki spokoj nadmierny nie pomaga bo mi sie za duzo mysli natretnych wlacza... lubie byc z ludzmi ale teraz mnie tlumy przerazaja ... Glupie to wszystko :(

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ide , bede za czas jakis :) :****

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, aaa mialam Wam napisac ze wlasnie wyczytlama dzis ze w fazie testow jest najnowszy lek na depreche z lękami i jesli bedzie pomyslny wynik to bedziemy miec lek z mniejsza iloscia efektow ubocznych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, hey hey kruszynko :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, ale to az tak kolorowo nie wyglada zazwyczaj ;) Przewaznie najpierw nie moge zasnac przez pol nocy, wiec rano odsypiam, ale tez sie i tak budze co chwile - wiec ten sen taki plytki. Ale dzisiaj akurat w miare szybko zasnelam.

Tylko dziwne, ze dalej jesem senna i skołowana ;) czyli dzien jak codzien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33 ja stopien alko i tak mam naprawde ograniczony wzgledem tego jak jeszcze wczesniej pilem.teraz mi sie zdarza raz dwa w miesiacu ;).tylko to zalezy w jakim stopniu pije i to na drugi dzien bardziej mam lęki ;).no i wuchta objawow zwiazanych z kacem i nasilona nerwica ale zawsze jakos przezyje ;D

Tylko ludzie silni nadzieją są zdolni przetrwać wszelkie trudności ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa no ja generalnie tak mam,ale naprawde wczoraj czulem sie wybornie ;D.humor wrocil do sklepu sie wchodzilo standardowo eskepdientke meczylo glupia gadka i humorem,ze znajomymi tesz sie dobrze czulem w ich otoczeniu,nie wiedzialem co to nerwica ;D

Tylko ludzie silni nadzieją są zdolni przetrwać wszelkie trudności ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.