Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kim będziesz po śmierci?

khaleesi

Rekomendowane odpowiedzi

no pewnie że kotem.bo kot jest piękny i pan go lubi.nawet jeśli drapie,gryzie,syczy,ucieka i sra po kątach

co Ty, maine coony to takie koty idealne (no dobra, poza nadmiarem ich sierści po kątach...), są kochane i przywiązują się do właściciela, poza tym są rozlazłe, leniwe. Mój waży 13 kg :mrgreen:

gdybym miał ciało kota i choróbki która mam to bym dawno wesoło skwierczał w piecyku po zastrzyku z barbituranów.i...kolejne wcielenie.może kot,może pies,może ptak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alicja_31, jestem posiadaczką takiego cudaka :mrgreen:

no i ja, pamiętam, że jak przyniosłam do domu mojego nowonarodzonego synka to bałam się że mi go kot rozdepcze. Poza tym był tak ze 2 razy większy od dziecka. Teraz ważą tyle samo...

Wykończony - to puch raczej nie puszek :mrgreen:

-- 24 wrz 2013, 15:46 --

ladywind, czy Twój też kocha wodę? Mój kiciuś wskakuje do wanny ile razy jestem w łazience i ociera się o kran, lubi taką świeżą, prosto ze źródełka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i ja, pamiętam, że jak przyniosłam do domu mojego nowonarodzonego synka to bałam się że mi go kot rozdepcze. Poza tym był tak ze 2 razy większy od dziecka. Teraz ważą tyle samo...

ladywind, czy Twój też kocha wodę? Mój kiciuś wskakuje do wanny ile razy jestem w łazience i ociera się o kran, lubi taką świeżą, prosto ze źródełka...

takich wcieleń jest mało natomiast ludzi,świń i brojlerów jest dużo.trzeba się bać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po śmierci będę jako Anioł , który Boga oglądać będzie Twarzą w Twarz ,a wszystkim będzie On SAM , Bóg we Wszystkim , a szczeście wtedy tryskać będzie dla wybranych ,ze Źródeł Wody Żywej.

W zamianę w jakieś robaki , zwierzątka nawet nie dpuszczam do myśli, szkoda na to mi słów i tępej niesprawdzonej czczej "filozofi" ,,,ale jak ktoś wiezrzy w takie reinkarnacje to życzę mu by został przynajmniej lwem ,albo silnym hipopotanem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee to fajny

jeszcze taki ogromny

:great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a odgórne prawa lubią decydować że będziesz pospolity

Nieboszczyk , jak możesz to wyjaśnij mi co należy do POSPOLITYCH? , bo raczej nie wiem co się w tym zbiorze mieści.

czyli żałosnych.czyt.ludzi,kurczaków,świń i krów których długośc życia zależy od humoru hodowców.nikt nie hoduje masowo hipopotamów i lwów ani nie stosuje im uporczywej terapii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po śmierci będę trupem.

Najlepsza wypowiedź.

Tylko, że słowo "będę" nadal sugeruje, że "ja" będzie istniało, jakaś osoba, tylko w innej postaci materialnej ;) coś w rodzaju: po studiach będę lekarzem. Bardziej imo pasowałoby "Po mojej śmierci będzie trup" albo "mnie nie będzie", bo nie będzie już podmiotu, który stwierdzi to w pierwszej osobie 8) (Zakładając, że nieśmiertelna dusza nie istnieje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi