Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hipochondria - jakie choroby sobie przypisywaliście..?

LINA

Rekomendowane odpowiedzi

kakunia ja zanim antykoncepty zaczelam brac mialam takie masakrycne owulacje..... :(((.

Klucia w dupje tez mialam :D:D:D:D ale rzadko.....

Kurcze myslicie ze dermatolog mi pobierze jakis " zeskrob" z tych lap ? albo moze dac skierowane na badania krwi ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, :papa::papa: :******* ksiezniczka mnie sie wydaje ze lupiez pstry zlapalas , mozna nawet w salonie fryzjerskim sie tym zarazic ...

-- 10 mar 2014, 23:03 --

AddictGirl21, a czemu sadzisz ze masz sm? mri glowy Ci musza zrobic zatem i tam zobacza czy sa zmiany diemielizacyjne ale pierwsze rzuty zazwyczaj objawiaja sie np utrata wzroku ... oczywiscie ze to nie regula ale czesto wlasnie tak wyglada 1 rzut. jakie masz objawy? Ja tez mialam badania pod tym katrem ale oczywiscie nic sie takiego nie okazalo.

Namotalam :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

księżniczka, ja ogolnie tez mam problemy z tym gardlem, ciagle mnie pobolewa. Nie tak jakos mocno, ale takie jakby troche wysuszone mam i tak dziwnie. Wczesniej mialam czerwone strasznie a teraz nie wiem, powinnam sprawdzic, ale nie mam sily isc do lazienki :D Tez nie wiem co za akcja, ale myslalam, ze moze od ogrzewania - wysusza sie, czerwieni itd.

Plame na reku jak mialam tak mam, nic nie schodzi tez, wiec ciekawa jestem co ci powie dermatolog.

A z jezykiem tez mam nieraz akcje, ze tak dziwnie wyglada. Szoruje go szczoteczka i nieraz jest lepiej, ale nieraz nie :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajeb.... wstaje a tu masakryczne krecialki w glowie... az mnie cofnelo do lozka + po 10 sekundach myslam ze sie w nie zesram <3 kocham grype zoladkowa..... teraz wstalam i zjadlam pol bolki i popilam woda i sie lepiej poczulam, ale czekam na srogiego belta.... tylko bol glowy zostal... :D Pewnie rak mozgu :D. i od bolu glowy mdlosci i sraka xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

księżniczka, ja wczoraj przez pol dnia wymiotowalam i sraam. Nie poszlam z tego wszustkiego do roboty no bo jak tu isc jak nie mozna wyjsc z kibla. Musialabym chyna przenosny miec. Na dodatek balam sie wyjsc z domu. Wywnioskowalam ze to atak i wzielam benzo, pol dnia przespalam a dzis znowu jestem nie przytomna. Cholera, juz.nawet nie moge normalnie funkcjonowac :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Tak, kochana, wiem, rezonans na bank. Z oczami to ja mam problem od około 15lat, na początku krótkowzroczność później inne cyrki. Boże, tak mi się wszystko składa w jedną całość, że to z pewnością SM. Eh, szkoda gadać.

-- 11 mar 2014, 09:45 --

księżniczka, A Ty co Kochana grypkę żołądkową masz???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zoladkowa to nie wiem.... bo probowalam sie zwymiotwac i slina leci tylko :(((. Ale o 17 wczorja ostani raz jadlam....... to nie mam czym... ale ol buleckzi woda ciepla zapilam i sie lepiej troche cuzje tylko w glowie troche samolocik.... i srajda :D:D:D

-- 11 mar 2014, 11:23 --

Ehhh babka przyszła i tka mnie nakwurwiała ze mi grypa przeszła ....... -.- tylko leb boli jeszcze, moze to na serio guz mozgu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elooo :papa: wrocilam z psychoterapii i z miasta io dzis mialam atak paniki w autobusie , i to sama sobie go naszykowalam bo sie od rana nakrecalam jak to miz le i ze na pewno cos zlego sie mi dzis przytrafi , malo tego jak zaczal mnie lek lapac to nie staralam sie goopanowac tylko dalam mu poplynac i voila , panika gotowa. Pozniej juz bylo ok , wychodzilam sie po miescie , zrobilamz akupy w markecie ale poczatek dnia fatalny.

Lapia Was ataki jeszcze? ja juz nie mialam od dawna a tu ponoc to zwiazane z tymi spadkami cukru w moim organizmie i tym ze mam zrobic mamografie i po prostu psychoterapeutka mi wyjasnila ze zdrowi ludzie sie martiwa i boja takich spraw a co dopiero nerwicowcy.

Ufffff .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi