Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Monar

Youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

 

wie ktoś może czemu youtube mi nie chodzi na google chromie, a na mozilli śmiga ?

jakiś dodatek szwankuje, czy jak?

od razu mówię, że czasem mogę wejść na główną stronę YT, a czasem - np. tak jak teraz - nawet na główną wejść nie mogę i zapala się taka mordka zabita :P że "Niedobrze" i coś tam coś tam

dam screena

http://zapisz.net/images/900_mind.png

 

ma ktoś jakiś pomysł?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ten screen wskazuje na to że faktycznie brakuje jakiejś wtyczki, ale to tyle co jestem w stanie pomóc... dobrze że działa na Mozzilli :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

jakiś dodatek szwankuje, czy jak?

dodatek albo jakieś biblioteki uszkodzone nie wiem czy YT chodzi na javie czy na czym tam.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Być może więcej informacji będzie pod tamtym linkiem "więcej informacji".

Może z wtyczką Flash jakiś problem, bo bodajże podobna mina wyskakuje, gdy jest problem z tą wtyczką.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

mark123, właśnie tak i mi się wydaje.......

a pod tym linkiem nic konkretnego nie ma napisanego:

 

Problem

 

Komunikat „Kurza twarz!” może się pojawić, gdy strona internetowa nieoczekiwanie ulegnie awarii.

 

Rozwiązania

 

Gdy strona internetowa nieoczekiwanie ulegnie awarii, możesz po prostu ponownie ją załadować. Jeśli komunikat „Kurza twarz!” pojawia się na każdej odwiedzanej stronie, wypróbuj poniższe rozwiązania:

 

Sprawdź stan aplikacji antywirusowej i zapory sieciowej

Sprawdź rozszerzenia

Sprawdź, czy na komputerze nie ma złośliwego oprogramowania

Utwórz nowy profil użytkownika

 

-- 05 lip 2013, 18:34 --

 

a od antywirusa to nie jest zależne, bo inaczej na mozilli też by nie chodziło, to nie żadna zapora ani nic w tym stylu, to coś co uległo awarii w chromie...

 

-- 05 lip 2013, 18:43 --

 

ok. to może tak: jakie są potrzebne rozszerzenia w google chrome by działał yt? od nowa wszystko zacznę.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość

Ja nie mam pojęcia ale, żeby nie zakładać nowego tematu to zapytam tutaj.

 

Wie ktoś z Was, czy jest jakiś patent, na przywrócenie starego wyglądu YT?.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Monar, miałem taką opcję dzisiaj w pracy; chodziło o uaktualnienie Javy. Wejdź tutaj: http://www.java.com/pl/download/ ściągnij, zainstaluj, zrestartuj przeglądarkę powinno pomóc. Jeśli nadal problem będzie występował, zaktualizuj też wtyczkę Flash: http://get.adobe.com/pl/flashplayer/

 

Jak to nie pomoże to nie wiem co więcej doradzić :) Tego posta piszę z Chrome'a, w tle mam YT działające włączone - więc działa...

 

S_And_S, niestety, nie ma na draństwo lekarstwa :( Na szczęście już się trochę przyzwyczaiłem do nowego wyglądu YT; stwierdzam też że YT lepiej wygląda (w sensie - bardziej przypomina "stary") na monitorach o proporcjach 4:3 - na panoramicznych niestety mnóstwo tego reklamowego syfu dookoła upchnięte :/

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Podłączę się pod temat. Wiecie dlaczego nie mogę przesunąć filmu na youtube do dowolnego miejsca, do którego film się już załadował? Jak przesuwam suwak to obojętne, czy tam pasek już 'doszedł', czy nie 'doszedł', ładowanie paska zaczyna się od nowa, ewentualnie od miejsca, do którego przesunąłem suwak.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Podłączę się pod temat. Wiecie dlaczego nie mogę przesunąć filmu na youtube do dowolnego miejsca, do którego film się już załadował? Jak przesuwam suwak to obojętne, czy tam pasek już 'doszedł', czy nie 'doszedł', ładowanie paska zaczyna się od nowa, ewentualnie od miejsca, do którego przesunąłem suwak.

U mnie się tak dzieje... czasami. I ni cholery nie doszedłem jeszcze od czego to jest zależne. Najpierw myślałem że to ułomność trybu pełnoekranowego, ale okazało się że i w standardowym ustawieniu potrafi tak się dziać. Przychodzi mi do głowy jedno - może chodzi o oryginalny format filmu który został wrzucony na YT. Dawno nic nie uploadowałem, ale wydaje mi się że YT akceptuje nie tylko .avi, inne formaty jak .mov, .mp4, .mkv też chyba można uploadować i może to właśnie format oryginalnego pliku ma znaczenie - że z jednymi YT lepiej sobie radzi niż z innymi.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Podłączę się pod temat. Wiecie dlaczego nie mogę przesunąć filmu na youtube do dowolnego miejsca, do którego film się już załadował? Jak przesuwam suwak to obojętne, czy tam pasek już 'doszedł', czy nie 'doszedł', ładowanie paska zaczyna się od nowa, ewentualnie od miejsca, do którego przesunąłem suwak.
Też mnie to wkurza, ale nie wiem, jestem zbyt leniwy, żeby wklepać w google odpowiednie zapytanie i dowiedzieć się w ciągu 4 minut z kawałkiem co z tym zrobić ;p

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ha. A mi zepsuł się komputer, więc na nowo wszystko musiałam wgrać i tym razem chrome działa bez zarzutu - youtube również. Wydaje mi się, że miałam starą wersję i być może to było głównym powodem tego, że nie mogłam oglądać filmików na YT. Tak na przyszłość, dla innych. :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×