Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tatuaże, piercing i inne modyfikacje

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Tyrr, minimum :mrgreen: ,więcej i tak bym nie mógł wziąć :lol::mrgreen: 300 w porywie :mrgreen:

Chyba że ktoś chce kupić sfatygowanego smartfona albo g-shocka :mrgreen: ?

Raczej nie zdarzy się że zaśpiewają np 300-400,czy niewiadomo : P (nie chodzi mi o żydzenie,takie budżet w tym miesiącu napięty mam :P)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że Tyrr, namówił mnie na to samo studio,gdzie sam idzie (mój portfel cię znienawidzi),urzekła mnie ostatnia praca artysty do którego się wybieram

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/74930_560211230715227_2109854866_n.jpg

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam foto jeszcze, będzie albo soon albo jutro dopiero bo obaj jedtesmy tak wykonczeni że nie zdziwił bym sie jakby juz spał. A goraczka to normalny objaw przy takiej ilości bolu - próbuje sie bronić czy cos :P

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Ty sie smiej... Sam bedziesz to przezywal :D

Dostalem wiadomość od mojego tatuatora, w ktorej napisał, że to jest jego najlepsza dziara + podziękowania za wytrzymałość... Normalnie jestem z siebie dumny :P "kim jesteś? Jestes zwyciezca" :lol:

Foto już mam,wrzuce soon bo dalej na fonie jestem

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, No dobra,nie chcesz ziemniaka to ci piwo będę leciał na zlocie,tylko przypomnij się :mrgreen: .

Co do bólu,wiem,PAIN incoming : D.

Na foty czekam :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi