Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dalej z Europą, czyli linka gdzie teraz jesteś?

Gość intel

Rekomendowane odpowiedzi

intel, nic nowego takie rzeczy się dzieje już od kilku lat w praktycznie każdym zachodnioeuropejskim kraju, w UK dzieci nie mogą obchodzić świąt w wielu szkołach bo muzułmanie na to krzywo patrzą, mimo że są mniejszością jeszcze w Europie to mają więcej do powiedzenia niż Chrześcijanie czy osoby obojętnie religijne, bo każdy boi się że ich urazi żeby nie by oskarżonym o rasizm i islamofobie.

Parę lat temu jakiś niemiecki i to chyba lewicowy polityk napisał że Turcy się nie integrują i korzystają z socjalu zamiast pracować to wywołało to lawinę krytyki mimo że to prawda przecież, ale żyjemy w terrorze poprawności politycznej i nie można nawet słowa złego o tzw mniejszościach powiedzieć.

Myślę że za 50-100 lat jeśli do Polski się nie zwalą tabuny imigrantów z bliskiego wschodu i Afryki co patrząc na nasza sytuacje społeczno- gospodarczą jest możliwe to biali Europejczycy będą u nas szukać schronienia jak niegdyś Żydzi bo w kraje zachodnioeuropejskie staną się kalifatami i zaczną się prześladowania niewiernych.

Niedawno skończyłem czytać książkę o palestynce która została podpalona bo miała urodzić nieślubne dziecko, ogólnie ci Palestyńczycy to taka dzicz intelektualna ze szkoda gadać, biją, katują mordują swoje kobiety i dzieci, są niewolnikami facetów. Na pewno pod rządami Żydów lepiej bym im było( i tak jest na terenach okupowanych przez Izrael) niż własnym ciemnym ludem i dostają te miliardy pomocy ze świata którą przeznaczają głównie na broń i jeszcze uważają się za najbardziej pokrzywdzonych na świecie i wiele osób popiera tą dzicz niegodną miana ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Europa lekko obudziła się z marazmu w wyborach do europarlamentu wygrały bądź uzyskały dobre wyniki partię krytycznie odnoszące się do migrantów a zwłaszcza muzułmanów np we Francji, Holandii, UK, Danii, Finlandii. Ale to wciąż mało tym bardziej że bojkotowane one są przez partię lewicy, centrum i sporej części prawicy które są wciąż usłużne muzułmańskiej dziczy.

A co do artykułu i w ogóle Szwecji to oni są żałośni z jednej strony propagują homo, gender, są jawnie antychrześcijańscy, zabierają dzieci rodzicom za byle co ale oczywiście muslimom nie podskakują w najbardziej zmuslimiałym szwedzkim mieście Malmo są klasy w szkołach gdzie nie ma żadnego Szweda za to sami muzułmanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, nie ma się czego bać

do nas nie zawitają tam jest lepszy socjal i nie ma katoli ściekłych a jak nie katole to skrajna lewica

bardzo przeciwko religiom zaletą życia w bagnie jest to że cię tam nikt nie szuka :P

ale komenty Polaków daremne ja ta mam w d....... angoli oni nas też

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za kilkadziesiąt lat Europa będzie całkowicie muzułmańska.

Szybko wypieprzać musimy z UE, zamknąć granice dla siniaków, bo jeśli tylko imigrantom zacznie się opłacać - zaleje nas i zatopi muzułmańska fala.

-- 02 lip 2014, 09:27 --

Polecam miłośnikom islamu liveleak.com - piękne filmy, pełne pokojowych akcji islamistów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem też za przyłączeniem do UE Islandii i Norwegii.

Być to sobie możesz, ale oni w przeciwieństwie do ciebie mają rozum i tego nie zrobili. Od EuroZSSRR, czyli tworu lewicowych intelektualistów każdy zdrowy kraj trzyma się jak najdalej i słusznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi