Skocz do zawartości
Nerwica.com

Psychozytywnie.pl - przydatne artykuły i porady

psychozytywnie

Rekomendowane odpowiedzi

Psychozytywnie.pl dotyczy ulubionego tematu każdego z nas: nas samych. Pomaga w lepszym funkcjonowaniu, relacjach z innymi, doradza, informuje. Tematyka szczególnie poruszana to: rozwój osobisty, zaburzenia, lęki, związki, seks, rodzicielstwo, praca itp.

Nasza idea to szerzenie wiedzy z psychologii i dziedzin pokrewnych pomocnej w codziennym życiu oraz udzielanie porad :)

Zapraszam serdecznie :)

http://psychozytywnie.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego porady są płatne? Odpowiedź jest prosta – bo darmowe nie działają.
U mnie jak najbardziej zadzialaly.

Chyba zbyt malo napisalas o sobie, zeby ktos skusil sie na oferte. "Swiezo upieczony psycholog" tak naprawde nic nie mowi i moze to napisac nawet hydraulik. Poza tym na forum mamy psychologow , ktorzy udzielaja porad ..uwaga!..zupelnie za darmo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bolą mnie nerki i zostawiła mnie dziewczyna chce skorzystać z pomocy ... mam nadzieję , że dostane zniżkę za te wszystkie komplementy którymi obsypywałem panie moderator ;) a może by tak pierwsza porada gratis :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, Tak zapłacę wcześniej tyle kasy za porady a dostanę porady typu " bolą cie nerki ? zgłoś się do lekarza a jak cie zostawiła dziewczyna to znajdż następną , pomóc w czymś jeszcze ? " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego porady są płatne? Odpowiedź jest prosta – bo darmowe nie działają.

Takie też pewnie będą wasze porady , " mam dreszcze zimno mi dlaczego ? pff bo nie jest ciepło "

Dzień dobry ile kosztuję ? 1.20zł plus vat ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi