Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co dziś na obiad?

dogomaniaczka

Rekomendowane odpowiedzi

piers kurczaka w papisusie z czosnkiem i ziolami marczewka na cieplo i kartofle

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba zrobić wątek z zapraszaniem się na obiad. To ja pierwszy zagaje. Jakby ktoś chciał mnie zaprosić na obiad w promieniu Kielecczyzny to się łapę. Zjem chyba wszystko, z swojej strony zapewniam nienaganne maniery i higienę osobistą ( nie jadam instant)

Więc jeśli jesteś miłośniczka dobrej kuchni z ostrą fobią społeczna, padaczką lub coś w ten deser, to daj sygnał. Przyniosę nawet produkty jak nie wychylasz się na wieś i pomogę skrobać ziemniaki.

Nie znam roli którą gram, wiem tylko, że jest moja - niewymienna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filet z dorsza w sosie z białego wina, ziemniaki pieczone z rozmarynem, szpinak.

Jutro pieczone udka kurczaka, pyry, zielony groszek.

może zaprosisz mnie jutro na obiad?

widze, że nic taki nie pobudza meskiej wyobraźni jak jedzenie :smile:

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pieczony kurczak ziemniaczki i machewka na ciepło

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kanapki z razowca ze słonecznikiem z wedlina i pasta jajeczna + kaszka o smaku owoców leśnych :P

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi