Skocz do zawartości
Nerwica.com

forum

Gość Stylow

Rekomendowane odpowiedzi

mysle,ze wiazanie sie z kims z forum nie ejst dobrym rozwiazaniem bo zaraz wszyscy wiedza co i jak czasem pewne rzeczy trzeba zachowac dla siebie
jak zaraz wszyscy, jak się tego nie rozpowiada na około na forum to nikt się o tym nie dowie. W ogóle te kłótnie całe na forum są bezsensowne ale ja nie nalezę do kłótliwych i nie mam takich potrzeb ale niektórzy chyba jednak mają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind,

Miałam na myśli jedną Twoją długą dyskusję z zomiartyz, w której wg mnie pogubiłaś się w argumentach i wyżyłaś się na biednym chłopaku. Zaprzeczałaś sobie pisąc najpierw ,że wygląd się dla Ciebie nie liczy , potem coś wręcz przeciwnego. Zresztą to nieistotne. Mam prawo do swojego zdania i jest jakie napisałam. A to z kim się spotykasz, gdzie , jak kiedy i ile razy naprawdę mam głęboko w poważaniu ;) Z łaski swojej więc nie wywlekaj moich prywatnych spraw, o których zapewniam Cię guzik wiesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, teraz znowu wyjdzie, że staję po stronie ladywind, ale cóż. Napisała wyraźnie, że podobają jej się przystojni faceci, ale w związku nie liczy się dla niej wygląd. Tyle w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, nie mam zamiaru wywlekać, mam troche ogłady w przeciwieństwie do Luc84.

Nie wiem czy się pogubiłam, mozliwe że troche, ale napewno w przeciwieństwie do tego użytkownika moim wybrankiem nie musi byc tylko i wyłacznie the best looking man. I o to mi wtedy chodziło, jak z nim pisałam, że nie mozna patrzeć tylko i wyłacznie na wygląd!

A Ty nie zroumiałaś o co mi chodziło, może zbyt chaotycznie tam napisałam, stąd zostało źle zrozumiane

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi kobieta też zryła psychikę i to nieźle i co nie pisze żeby wszystkie cenzura. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, Wywlekłaś w poprzednim poście moje ;) i byłaś wobec mnie zgryźliwa, ale nie robi to na mnie większego wrażenia.

Tamta dyskusja mnie zirytowała, bo chłopak się nią naprawdę zdołował i było to zupełnie niepotrzebne. Mogłam ją zakończyć ostrzeżeniem - tylko równałoby się to z banem dla Ciebie. Nadal uważasz ,że byłam nie fair?

-- 17 cze 2012, 11:18 --

Amon_Rah, Pisałam w tym samym czasie co Ty, ale obiecuję też już będę grzeczna :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z krytyką moderatorów jest trochę jak z krytyką sędziów piłkarskich czyli jest bez sensu . Ja mam pozytywne opinię o moderatorach , ale zachowam ją dla siebie bo wyjde na lizusa , a lizusem nie jestem ... no dobrze , może trochę :P

Wracając do głównego tematu , odpowiedz brzmi tak , jestem uzależniony od forum :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze co do tego kogo się lubi a kogo nie , jakiś czas temu pisałem , że nie lubię pewnej osoby , a teraz po czasie muszę się przyznać do błędu , bo po pierwsze mogłem to zachować dla siebie i nie psuć atmosfery na forum , a po drugie oceniłem tą osobę zbyt pochopnie , okazało się , że jest w porządku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pozytywne opinię o moderatorach

Ja rowniez ..o czym zreszta napisalam. Nie jest moim zamiarem pietnowanie kogokolwiek i czepianie sie :nono: Jednak kiedy uzytkownik pisze ze ma zal to warto spojrzec na sprawe z kilku stron i postarac sie zrozumiec jego punkt widzenia.

MIlego dnia wszystkim

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Już wszyscy mi zadali to pytanie :P ale nie , chodziło mi wtedy o nowego użytkownika ;)

A panią moderator lubię :P i tą drugą panią moderator też lubię , tylko trochę się jej boję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amon_Rah, ja bym rzekła, że jedno z drugim jest znacznie powiązane. Tylko, że dyskusja rozwinęła się w złym miejscu bo powinno to być w "Czy jesteście zadowoleni z forum/ pracy moderatorów" :) Od tego chyba te tematy są. :)

Ale milczę już. Amen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.