Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

bo wszyscy jestesmy trolami

nie wypowiadaj się może za wszystkich, bo ja nie uważam siebie za trolla i część osób również nie

natomiast zdecydowana większosć to właśnie trolle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, przeciez to my jestesmy inni od całej reszty i stad nasz obecnosc tutaj, nie sadzisz? a jak mi zaraz powiesz ze ty jestes normalna to w takim razie co tu robisz?? mało tego obserwuje cie3 od samego poczatku mojego pobytu tutaj i co powiem? robisz z igły widły, roztrzasasz kazdy pierd tylko po to zeby twoje było na wierzchu...generalnie zwisa mi twoje zachowanie ale zawsze lepiej wiedziec jak cie ktos postrzega, ot juz wiesz....To tylko MOJA opinia!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30, dziekuje za wyrazenie opinii

jestem tu od ponad dwóch lat wiec raczej w ciagu niecalych 3ch tygodniu mozesz sobie myslec co chcesz, nie zabronię ci

a z resztą, pierdolę to

jak się lepiej czuje to mam sobie stąd iść, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, zrób jak uwazasz, ni ziebi ni parzy aczkolwiek nakreca czasem do wyrazenia pogladów, ot

swoja droga te wulgaryzmy....tez nie zabraniam ani juz nie skomentuje bo i tak odwrocisz kota ogonem, tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przeklinam do Ciebie,wiec o co chodzi? nie banuje jak ktos napisze "pierdole to"tylko jak ktos napisze "pierdol sie" ... chyba jest delikatna roznica..

nie no, przyklady forumowiczow sie okazaly mym oczom. a ja be bo mowie co mysle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jeszcze sie czepniesz chociaz widzisz ze juz dla swietego spokoju i twojego samopoczucia odpuszczam....dziewczyno ja cie nie osadzam bo ani cie nie znam ani nie zalezy mi na tym, jeszcze raz powtorze ze tylko wypowiadam swoje zdanie nt pewnych kwestii..oto przykład:ty uwazasz ze cie osadzam a ja twierdze ze nie, oraz ze to tylko moja opinia....nie widzisz ze to koniec dyskusji, ze to pat??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, :lol: o masakra.

Michuj, idz se bo zaraz bedziesz uznany za agresora, oskarzony i osadzony...

takimi komentarzami podsycasz atmosfere a potem dziwisz sie ze jest szum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inni moderatorzy jakoś uspokajają sytłację, a z ciebie tak charyzmatyczna osóbka, że powinno znowu Ci się zabrać opa. Jeszcze pewnie nie raz dziewczynko wrócisz do tablet więc nie chrzań głupot i daruj sobie jakieś pseudo argumenty z dupy wzięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alez ja wcale nie jestem zaskoczona tym ze jest szum, nie dziwi mnie to

skoczyłam wyrazac własne opinie, mozesz dorzucic od siebie ile chcesz, co chcesz, jak chcesz, nie bede komentowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inni moderatorzy jakoś uspokajają sytłację, a z ciebie tak charyzmatyczna osóbka, że powinno znowu Ci się zabrać opa. Jeszcze pewnie nie raz dziewczynko wrócisz do tablet więc nie chrzań głupot i daruj sobie jakieś pseudo argumenty z dupy wzięte.

chyba strasznie Cię boli że komuś się polepszyło. że nie musi brać i leków i kombinować jak wyżebrać od kogoś dawkę.

nie ma sensu z tobą dyskutować, pisz sobie co tam chcesz, mam to w dupie bo tobie nie warto nawet próbowac wierzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi