Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

tabasco zajebiste... wściekły pies tez :mrgreen: a do niego niezbędne tabasco ;)

Wyobraziłem sobie pokerfejsa z butelką sosu w pysku :lol: .

hahaha :mrgreen:

poplułam monitor :lol:

Pokerek woli delikatniejsze rzeczy :lol:

-- 19 lut 2015, 03:22 --

to spróbuj...zajebisty shot :mrgreen:

Potwierdzam. Spróbuj jednego, dwa albo 10 ;) .

wchodzi idealnie :mrgreen:

-- 19 lut 2015, 03:22 --

Upić mnie chcecie! :evil:

oj tam od razu upic 8)

-- 19 lut 2015, 03:24 --

ide spac... dobranoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracuję w redakcji czasopisma naukowego. Niestety codziennie muszę dojeżdżać z Katowic do Zabrza. Stąd taka nieludzka godzina. Ale to już końcówka tej pracy, jestem tam zatrudniony do końca lutego tylko :) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojoj, współczuje wczesnej pory. Ale robota chyba ciekawa, nie?

-- 19 lut 2015, 02:56 --

Follow_, też mi się to zdarza, jak jestem strasznie zestresowana i mam dużo na głowie.

Wybacz, ale dzisiaj jestem nie do wyjścia. Dziś nie wyglądam, nieczynna jestem, chyba też trochę nie żyję. Może jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mrs.hanger, dla kogoś kto interesuje się nauką to wręcz wymarzona fucha. Niestety mało płatna i bez szans na awans. Dlatego rezygnuję.

Follow_, jakieś leki na sen bierzesz?

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mrs.hanger, zobaczymy jak wyjdzie ten manewr, ale chyba pierwszy raz podjąłem sam świadomą decyzję tej wagi. Jak dobrze pójdzie to dołączę w najbliższym czasie do rzeszy emigrantów ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, o jezu, Norwegia, super, zupełnie inaczej się tam żyje. Trzymam kciuki, żeby Ci się udało! A jak wygląda sprawa z językiem tam? Słyszałam, że sam angielski nie wystarczy.

Wybacz, ale dzisiaj jestem nie do wyjścia. Dziś nie wyglądam, nieczynna jestem, chyba też trochę nie żyję. Może jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mrs.hanger, dzięki ;) . W Norwegii Angielski spokojnie wystarcza przy wykonywaniu prostych prac. Norweskiego się uczę samodzielnie niecałe pół roku, niestety brak mi funduszy na kurs, dlatego do tej Holandii się wybieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mrs.hanger, pozory mylą, jestem krótko po terapii i jeszcze sporo nauki zaradności przede mną ;) .

Sam norweski nie jest aż tak trudny, przynajmniej w piśmie. Mówienie i rozumienie ze słuchu jest dla mnie narazie nie do ogarnięcia solo :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.