Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, na jutro mam: pierś z kurczaka, paprykę, cebulę, pomidory w puszce i czarne oliwki? Coś z tego będzie? ;)

-- 14 cze 2014, 00:04 --

Davin, dzięki, w takim razie ja pozmywam. A deser zrobisz? ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, jasne! A co na jutro planujesz? Chętnie pomogę. ;)

kotleciki schabowe, ziemniaczki i mizeria... dzieki za chec pomocy ale mam już meżczyznę który mi pomaga ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mawiają że trafi topór na kamień...trafi wreszcie gąbka na zbyt zaschnięty talerz kiedyś.... :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, czasami to się tobie zdarzy. Od dzisiaj nic nie robie w kuchni. :mrgreen:

nihil novi :mrgreen:oprocz tych zajebiscie pysznych rzeczy ktore robisz :105::mrgreen:

-- 14 cze 2014, 01:13 --

Aranjani, idź spać albo do garów. :mrgreen:

fikasz :mrgreen:

-- 14 cze 2014, 01:14 --

Aranjani, mawiają że trafi topór na kamień...trafi wreszcie gąbka na zbyt zaschnięty talerz kiedyś.... :pirate:

zeby zaschnięta gąbka na Was nie trafiła :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Ale ja wiem że nastrój lepszy i chęć do pyskówki wzrosła,ale bez przeginki,zapominasz się młokosie chyba :mrgreen::lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.