Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Variable, poczekaj do zlotu 8)

Ale po kolei :D Najpierw Kestrel postawi mnie w kącie a później ty mnie zabijesz 8):lol:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, ok jakims mieczem.

Jak coś to służę żelastwem :mrgreen: . Leży u mnie w pokoju miecz, to mogę go na zlot przytargać :pirate: .

Zabrzmię teraz jak tandetny reklamiarz, ale co tam. Jadę sobie Polskim Busem właśnie i normalnie bym tu został. Leżę sobie na 4 siedzeniach, kawę siorbię, hotdoga z Orlenu wcinam i internety przeglądam. Żyć nie umierać :mrgreen: .

-- 21 kwi 2014, 22:13 --

Tomcio Nerwica, wieslawpas, ja pamiętam.

Leki + pół litra na głowę + wiatrówka + kot = niezapomniana wielkanoc :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Nie piłem przez rok przed tą popijawą. Rozcieńczałem wódkę z sokiem i wypiłem tylko 5 takich szklanek, a i tak się upiłem. Chyba dlatego że dużo nie piłem i ogólnie mało ważę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, fajnie tam mają ;) Osobiście nie jechałam ale braciak do mnie jechał i mówił, że full wypas .. :D

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.