Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, Śmiech to zdrowie!

Chyba że właśnie przekradasz się obok wrogiego zbrojnego oddziału który ma rozkaz strzelać bez ostrzeżenia na widok/słuch czegoś/kogoś podejrzanego :lol:

-- 16 kwi 2014, 18:28 --

Normalsy tu nie zaglądają raczej,ewentualnie zaczynają prawić farmazony że tylko siedzimy tu i jęczymy,po chwili kończy się shitstormem i tyle :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Pokerfejsik nie ma do mnie żalu ;)

Klatwa ciąży juz od dawna :mrgreen:

-- 16 kwi 2014, 19:28 --

Japier*ole :mrgreen::mrgreen: Jakby ktoś normalny nas poczytał to by się popukał w czoło :D:lol::lol:

e tam :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, A zapomniałem że to TA klątwa

Cara-meme-yao-ming-11.jpg Do kotła wrzuć 4 ropuchy,5 skrzydeł nietoperza,1 krakena,3 heretyków,potem 6 dnia,szóstego miesiąca wg. gregoriańskiego kalendarza,zatańcz taniec 1000 spaczonych dusz i rady 34 lordów gondoli,rozpocznij o północy, o godzinie 5:53 zakończ taniec,klątwa gotowa.

W kotle powinna bulgotać tęczowo-szara maź,z co jakiś czas atakującą macką krakena.

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel :D :D

Ja bym niektórym chętnie urwała łeb i narzygała do szyi :mrgreen:

Na pierwszy ognień by poszła teściowa :P

Aranjani niestety tak jest ... ;)

Ostatnio załapałam wkurwa bo rozmawiałam ze znajomą i jakoś się zirytowałam i palnełam jej że moje dzieciństwo nie było różowe i że szwagier mnie głaskał inaczej ... :roll: to mi jebnęła hasłem, że ona miała to samo i że nie marudzi i musiała sobie dać radę ...

No kurva nie ma to jak wsparcie ... ...... :roll::roll: bo ona se radę dała ... a co ja kurva ona ?? wrrrr ....

Dlatego teraz nie mówię ludziom o swoich uczuciach ... bo nie warto .. jeszcze cię dodatkowo dobiją .... :roll::roll:

Zresztą ... tutaj tak naprawdę zaczęłam pisać po roku od rejestracji ... w sumie dopiero jak zaczęłam chodzić do T. ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.