Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

cześć :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, jestem ranny ptaszek, w dni wolne od pracy wstaję ok 7:30, więc dzisiaj mi się przysnęło nieco :roll::mrgreen:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, u mnie to nie przejdzie,tyle że ja lubię sobie do 4 rano powiedzieć

Miłego dnia wszystkim D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś może wie jak zaczyna się ospa wietrzna? :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zastanawiam się czy czas na zmiane awatara

daaaaaaaaaaawaj :P ja zmienilam :)

tamten Twój mi sie bardziej podobał :)

dziękuję... ale ten w tej chwili bardziej oddaje moje samopoczucie :(

"balansuję wciąż pomiędzy pragnieniami zupełnej samotności, by czytać i pracować, a tak wielką potrzebą ludzkich gestów i słów."

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dobrze oddaje samopoczucie to spoko, tylko pamiętaj żeby się nie nakręcać negatywnie

psych jest ok. Raczej fizycznie źle znoszę nową dawkę leku. Trwa to już 2 tyg. Jestem słaba, ciągle boli mnie głowa. Na początku było kiepsko, bo nasiliła mi się depresja łącznie z myślami S... ale teraz tylko objawy fizyczne mi doskwierają.

"balansuję wciąż pomiędzy pragnieniami zupełnej samotności, by czytać i pracować, a tak wielką potrzebą ludzkich gestów i słów."

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*, to możne nadeszła pora na zmianą leku ;)

o nie :( tylko nie to :(

leczę się z depresji niecałe 3 miesiące, to mój pierwszy lek, ładnie go znosiłam w mniejszych dawkach. Poza tym ustaliłyśmy z lek psych taki plan działania: dobieramy lek, później optymalną dawkę, jak powiem, że się dobrze czuję to zaczynamy przez pół roku odstawiać lek... zmiana leku to kolejne miesiące dzielące mnie od odstawienia leków :(((

na lekach nie znam się kompletnie, to coś od psychiatry?

no tak, od psychiatry, nic takiego na własną rękę bym nie brała.

-- 27 gru 2013, 12:22 --

Dobijcie mnie butem :roll:

a w avie to Twój jeżuch?

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.