Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Powinienem sie uczyc ale ide zaraz do kumpla :P

Bane_TDKR3.jpg

You have my permission do opjerdalania się.

dopiero wrzesień

chyba że was w LO cisną i terroryzują "matury BLA BLA BLA " (słowo matura będzie argumentem w 95% dyskusji z nauczycielami :<)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eurydyka1, cieplo i rzesko :P

Cicho tam, nie wyłamuj się z przyjętej konwencji ;p

Chyba jadę nad morze za dwa dni, cieszmy się i radujmy. O ile brat nie zmieni zdania, co robi nagminnie. Dobra, chciałabym, bo nigdzie nie byłam w te wakacje. Ale nie mam siły na takie wyjazdy, a mam jeszcze robić za nianię do 4 letniej córki, ech.. dylematy, dylematy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie wciskano, że matura to najważniejszy egzamin w życiu. Ale życie później zweryfikowało takie bzdury ;)

Bo to pono ważny egzamin jest.

:lol::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, Jeśli średnia twoich ocen nie wynosi poniżej 2 to nie ma sensu się uczyć,pracodawca nie będzie patrzyć jakie oceny miałeś w 3 LO... :lol:

Marcin20.04, Co racja to racja,ale lepiej mieć niż nie mieć :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matura to bzdura. Czy z maturą czy bez, pracy i tak nie ma.

Właśnie miałam coś podobnego napisać.

Bo to sama prawda.

-- 24 wrz 2013, 20:08 --

Marcin20.04, Co racja to racja,ale lepiej mieć niż nie mieć :<.

Ja nie mam i nie zależy mi żeby mieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie się zgadzam.

Coby szczerze mówiąc,robię to po prostu by coś robić,nie mam pomysłu na jakikolwiek zawód,tylko i wyłącznie dlatego :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwa dni to mnóstwo czasu :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.