Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kornelia_lilia, z tym bardzo różnie, dziś czuję się dużo lepiej, powiedziałabym, że nawet lekka górka, ale trzyma mnie rapid cycling, męcząca huśtawka...

Mnie się za to bardzo podoba Twój avatar!

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Avatar śliczny bo eteryczny, delikatna ta panienka się wydaje i taka szczuplutka...

a huśtawki to nie wiem, trzeba by było zapytać mojego mózgu i serca, czemu się tak wygłupiają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja,

masz CHAD, tak?

A co dziś robisz ciekawego?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, thx

brun3r, jakie zdrobnienie lubisz swojego imienia?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja, jakie koło polonistyczne? Studiujesz polonistykę?

Ja teraz przeglądam w necie oferty pracy, a potem na kawusię się wybieram do rodzinki.

brun3r, muszę przyznać, że jest to jedno z moich ulubionych męskich imion. Każdy facet o tym imieniu, którego znam to niezły casanowa.

dune, paradoksy, Michuj, dobry ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja,

dzięki kawka miła, rozmowa już nie.

Tak, szukam pracy. Ale jakoś kiepsko mi to idzie :?

Dlaczego uwielbiasz przeglądać takie oferty? Przymierzasz się do nowego lokum i pracy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, o bry :papa: aż się stęskniłem ;)

Odruchy prawid£owe :) jestes zdrowy :)

-- 29 lis 2011, 11:55 --

brun3r, kornelia_lilia, witajcie jakas jestem z rana nieogarnieta, co to za meskie imie U$ ? :D

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, pracę mam świetną, mieszkanko też już mam z kredytem na 30lat, więc raczej nie... po prostu lubię tracić czas w ten sposób ;)

Zastanawiałam się nawet czy nie podjąć jakiejś podyplomówki na agenta nieruchomości, bo serio się tym wszystkim bardzo interesuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja,

drugi fach na pewno nie zaszkodzi.

A pracujesz zgodnie z kierunkiem studiów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ;)

Ale mam pracę dodatkową, która mi pasuje godzinowo i ogólnie jest wesoła...

Hobbistycznie robię to, czego mnie uczyli na studiach, współpracuje z wydawnictwami, piszę recenzje, sama coś tam skrobię w wordzie ;)

Z tym drugim fachem to to już jest mój drugi fach ;) Ale myślę nad trzecim... bardzo intensywnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pannaAlicja,

o kurcze :shock:

Pracowita i ambitna dziewczyna z Ciebie. Super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, niestety w dołkach wszystko spieprzam... ale jak jest lepiej to daję rade...

paradoksy, ja się uczyłam jeździć na snowboardzie, wspaniała, cudowna sprawa, szczególnie z baaaardzo długich górek xD Ale te wszystkie szalone manewry kończą się glebą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.