Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Paulina jak to przestępcę, co się stało ? Jestem na zajęciach już, ale opuściłem jeden wykład aby zadzwonić i przełożyć wizytę u Pani psycholog, nie najlepiej się czuję, oraz wyjaśnić sprawę z pracą, do której miałem iść, ale tam nikt nie odbiera ;( dziwna sprawa...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, mój kuzyn z dalszej rodziny napadał na agencje bankowe w ościennych gminach. Grozi mu 12 lat pozbawienia wolności, z tego co się orientuję. Co za kretyn.

Ale fizycznie nie najlepiej?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, O kurcze, niefajne. Teraz jest w areszcie tak? Nadal męczy mnie kaszel, ani antybiotyk, tabletki, syrop nic nie chce pomóc ;(

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, tak, przebywa w areszcie. Żal mi jego matki.

Oj, biedaku, kuruj się.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, o tak, Matka zawsze cierpi na błędach swoich dzieci ;( Próbuję ale nic nie przynosi efektu. Zmykam na zajęcia. Miłego dnia Paulino ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, miłego dnia i żadnych przykrych niespodzianek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, to bardzo dobrze, że się wyspałaś... może i humorek będzie też lepszy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia,

miłego dnia i żadnych przykrych niespodzianek ;)

Do tej pory Twoje życzenia się spełniają, dziękuję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.