Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

sloik, też lubię rosyjską literaturę :great:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, do moich faworytów należy "Mistrz i Małgorzata", ale zapewne czytałaś :D

chciałabym zabrać się za Tołstoja, ale na to będę potrzebowała dużo więcej czasu :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałam, czytałam. I mimo że bardzo mi się podobała, to jednak nie jest to mój faworyt :D Od Tołstoja czytałam tylko "Annę Kareninę" i mogę polecić. Mimo że momentami mi się dłużyła, to świetnie wspominam. Tylko nie radzę oglądać tego najnowszego filmu z Keirą Knightley po przeczytaniu, ja byłam wściekła, że popsuli książkę ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, za późno, bo już widziałam ten film :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem z tej całej rozmowy kwalifikacyjnej, której się okazało nie było, a zamiast tego był test czy się nadaję. Udało się go zaliczyć pozytywnie, więc teraz tylko dobre wrażenie robić i praca będzie :D:great:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, to dobrze :great: a cóż to za praca?

-- 21 mar 2013, 12:34 --

sloik, dla mnie film dość przeciętny, więc ciężko mi go ocenić w porównaniu z książką, którą nie czytałam :bezradny:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sloik, no ja tam nie wiem, mnie Coelho z internetu nie atakuje ;P wszedlem na aforyzmy Dostojewskiego jeden mi sie spodobal:

Za­pew­ne, mówi an­giel­skie przysłowie, że ze stu królików nie da się złożyć jed­ne­go ko­nia, ze stu po­dej­rzeń nig­dy się nie złoży jed­ne­go dowodu.

to jest dobra kontra dla nerwicy natrectw :great:

Calineczka1990, tez chcialem czytac "wojne i pokoj". tyle, ze Tolstoj ma bardzo anarchiczne poglady i mowi sie, ze sam do konca nie byl ich pewien, poki co 'na polce'.

monk.2000, elegancko monk, jaki typ pracy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, Calineczka1990, analiza mediów, polegająca na czytaniu treści z mediów ich analizę, przydatne w tworzeniu później jakiś ogólnych raportów. Jedna z zalet jest taka że można ją wykonywać zdalnie. :great: No, ale tradycyjnie nie napalam się, zobaczymy jeszcze.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, brzmi ciekawie :mrgreen:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, ja nie mam czym zwracać uwagi w cv :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, moje cv jest ładne i oryginalne, ale niczym się nie wybijam przed tłum, ewentualnie niepraktycznym wykształceniem :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie z pustego, a z kreatywnej glowy. 8)

Sloik jestes? chce cos spytac.

-- 21 mar 2013, 13:00 --

Calineczka1990, a co to jest konkurs idol do choinki? ehhhh wydziwiaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w związku z moją ogromną chęcią na słodkie, zmuszona jestem Was na krótką chwilę opuścić. Idę do sklepu choć pogoda jest paskudna :roll:

Edytowane przez Gość

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.