Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Pamiętaj,ci na pozór spokojni...

Choć nie,ja jestem spokojny i raczej się nie szwendam.

Od czasu do czasu jednak jako teściowa możesz rzucić okiem... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Pamiętaj,ci na pozór spokojni...

Choć nie,ja jestem spokojny i raczej się nie szwendam.

Od czasu do czasu jednak jako teściowa możesz rzucić okiem... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, On w sumie też sie nie szwenda... no chyba, że w nocy jak spie... cwany jest :mrgreen:

Rzucam... teraz nawet lapka na nim połozyłam, żeby nie przyszły mu do głowy jakies skoki w bok :mrgreen:

-- 18 lut 2013, 18:48 --

ProstaNazwa, Pozdrów go :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, On w sumie też sie nie szwenda... no chyba, że w nocy jak spie... cwany jest :mrgreen:

Rzucam... teraz nawet lapka na nim połozyłam, żeby nie przyszły mu do głowy jakies skoki w bok :mrgreen:

-- 18 lut 2013, 18:48 --

ProstaNazwa, Pozdrów go :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Mimo to pamiętaj,może on gdzieś kładzie tego laptopa,dopinałbym jeszcze zasilanie do gniazdka i gdzieś go tam dawał...

Ej,ej....czemu to zawsze faceci muszą wychodzić na (hipotetycznych) kurwiarzy.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Mimo to pamiętaj,może on gdzieś kładzie tego laptopa,dopinałbym jeszcze zasilanie do gniazdka i gdzieś go tam dawał...

Ej,ej....czemu to zawsze faceci muszą wychodzić na (hipotetycznych) kurwiarzy.. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, :yeah:

Saiga, spoko spoko... myslę że miałby problem z wykreceniem przez otwór drzwiowy :mrgreen: i ze jakby chciał wyjść moje stadko podniosłoby alarm ;)

że co?? no bo jak kobieta ma być kurwiarzem :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, :yeah:

Saiga, spoko spoko... myslę że miałby problem z wykreceniem przez otwór drzwiowy :mrgreen: i ze jakby chciał wyjść moje stadko podniosłoby alarm ;)

że co?? no bo jak kobieta ma być kurwiarzem :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.