Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bo nas nie ma, brat 8)

jestem tak zmeczona, ze nie mam siły odpoczywać xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oo jak bratu podokuczam to mi zaraz wróca siły :mrgreen: dobry pomysł :D a lekcje odrobione?? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, [videoyoutube=O0pJaiv2BRo][/videoyoutube] :mrgreen:

Nawet mogę więcej zrobić.

Uwaga +18 drastyczne.

-- 17 sty 2013, 18:24 --

Żeby nie było, że jakiś agresywny jestem. Sam nie raz bym do takiego kwasu się wrzucił, jak źle się czuję.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a w miarę. Coraz lepiej z moją nerwicą :D . A tak to byłem dziś na treningu i robiliśmy egzamin na stopnie dla członków sekcji (w końcu mam mistrzowski stopień, więc mogę sobie pozwalać na takie rzeczy :P ), a no i odebrałem certyfikat za 1 dan ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, Gz.

kurwa,czekają mnie 3 dni wolnego,bo jutro wolne,powinienem się cieszyć, a się nie ciesze, a mam chujowy nastrój.

Jestem zjebany bardziej niż ustawa przewiduje.

Dziękuje za uwagę,miłego wieczora.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a leżę w łózku i przysypiam :D a jutro chyba mam wolne :roll::105: co miałaś na obiad? nie mów, że znowu to co ja :P:D

anonus, no to gratulacje :D

-- 17 sty 2013, 19:23 --

Saiga, przejdzie Ci ten nastrój ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Saraid, Snejana, Saiga, dzięki :D

Aranjani, ja mam 17 lat, a Ty...? :D

Saiga, o, mam parę rzeczy o Mass Effect dla Ciebie. Tu fanowski trailer trylogii:

a tu zajebiste speeche :D :

a tu bonusik xD :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.