Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

pinda, a tam nastoletnie żulki, z nami posiedź :D

ja tez juz dzis nic nie robię, nie mam sily się z miejsca ruszyć :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, nie serio dobrze, tak się położyc i oczy zamknac sluchajac tego :105::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka wszystkim, jak tam u Was? ja sobie odpoczywam po pracy z zieloną herbatką

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, nie gratulujemy w takim razie :lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, też chodzę na basen, lubię pływać :105:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, u mnie po staremu. Mniej słucham muzyki, więcej czytam różnych "głupot". Jakiś mały postęp może jest. Ale nie gratulujcie, bo mały tylko. :time:

Jak mówią, nie zawsze rozmiar świadczy o powodzeniu ;););)

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, spytałam wujka google i powiedział, ze też jeszczxe nie dopuszcza tej myśli do siebie :D

-- 13 sty 2013, 18:58 --

a racja macie, basenik fajny jest :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam jutro wolne i mi nie robi :smile:

-- 13 sty 2013, 19:00 --

ale dziś i wczoraj pracowałam, to należy się :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.