Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, nie bardzo źle, ale też nie dobrze. Jutro będzie lepiej ;)

no to dobrze, bo już myślałam, że tragicznie!

*Monika*, to wspólczuje... ja dzisiaj myślałamże nie wytrzymam...

Ale na razie ustapiło i mam nadzieję że już na dobre :)

No, najgorsze pierwsze dni.

Ja mam ból nóg od podbrzusza, czasem nudności i bóle głowy, nie wspominając o humorkach :?:hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, uważaj na siebie:) ja też wypadkowa jestem, że aż się mój smieje, że jak czegoś sobie nie zrobie to cud. Np zawsze jak gotuję muszę obic sobie łebek o okap... to już norma ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogłobyś gorzej, nie mam co biadolić :lol::D

Aranjani,

jak gotuję muszę obic sobie łebek o okap

ja dziś przydzowoniłam głową o lampkę nad łóżkiem :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Aranjani, ja wypadkowa może tak nie jestem,ale dzieciaka mam skłonność do nabawiania się sińców,skaleczeń,zadrapań.Zawsze wyglądam jakbym się z kimś biła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Kochana mnie dzisiaj chyba wszystko bolało... krzyże, brzuch, głowa, zawroty głowy. Nudności tez miałam... kurde tak jak napisałam czegos takiego chyba z 10 lat nie miałam. A humorki...nawet nie mów... cały dzień chodzę tak wkur**** że szok ;)

Dobrze, że to tylko raz w miesiącu :D Chociaż i tak o ten jeden raz za dużo... chętnie bym sie uwolniła :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani,

Dobrze, że to tylko raz w miesiącu Chociaż i tak o ten jeden raz za dużo... chętnie bym sie uwolniła

moj ojczym zawsze mówi, że jest sposób, by uwolnić się od tego na 9 miesięcy :lol: ale facet nie zrozumie, że wtedy to znowu inne problemy :P

-- 07 sty 2013, 20:05 --

Aranjani, nawet nie, tylko mnie czoło boli :lol:

Tomcio Nerwica, nie zrobię bratu tej przyjemności, nigdy :P będę w kawałkach, ale dalej będę bratu ględzić :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bez języka też sobie radę dam, będę używać internetowego tłumacza, by czytał co napiszę :mrgreen: brat się od tego nie uwolni :mrgreen: ale tak serio to ja cichutka jestem :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, też sądzę, że lepsze to raz w miesiącu :P

Saiga, Czy ja już Ci mówilam, że masz sadystyczne skłonności?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Kochana mnie dzisiaj chyba wszystko bolało... krzyże, brzuch, głowa, zawroty głowy. Nudności tez miałam... kurde tak jak napisałam czegos takiego chyba z 10 lat nie miałam. A humorki...nawet nie mów... cały dzień chodzę tak wkur**** że szok ;)

Dobrze, że to tylko raz w miesiącu :D Chociaż i tak o ten jeden raz za dużo... chętnie bym sie uwolniła :D

Bidulko :*

Faceci powinni mieć menstruację :mrgreen: , nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, już próbowałem w ten sposób ... mój kij do bejsbola [*] :cry::P

a wałek zawsze niezawodny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci powinni mieć menstruację , nie?

Podoba mi się ten pomysł :lol::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, :great: za późno już żeby się uczyć :P

Tomcio Nerwica, bo brat taki jest i tak na mnie działa :P ledwo brata widzę i już go o coś opieprzyć muszę :bezradny::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.