Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, trzeba to oblać :P

kasiątko, masz rację :shock: trzebaby było uzwględnic coś takiego jak "śmierć samobójcza z powodu menstruacji"

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, haha, taki rodzaj urlopu powienien przysługiwać :lol:

Tomcio Nerwica, ależ ja też się cieszę, gdy brata widzę... ale to mi nie zabrania gderać :P

warto dodać , że tylko jak widzę siostrę przy garach

a wystarczy, że tak sobie przy nich stanę czy muszę coś jeszcze robić? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

a wystarczy, że tak sobie przy nich stanę czy muszę coś jeszcze robić?

gotować obiad ... chociaż może siostra też stać , to przynajmniej poleżę spokojnie przed telewizorem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w sumie... i bez menstruacji czasami ciężko z nimi wytrzymać

masz rację :shock: trzebaby było uzwględnic coś takiego jak "śmierć samobójcza z powodu menstruacji"

Ach te zloty wiedźm :lol::mrgreen:

Tomcio Nerwica, To wałkiem w łeb i bagnetem

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i jaki to ma sens, brat się cieszy, że mnie widzi, ale patrz się w telewizor :P Już się brat sam poplątał w zeznaniach :P

Saiga, :mrgreen:

-- 07 sty 2013, 20:44 --

virgo21, :yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok,czyli w spokoju nadal mogę zbierać moje narzędzia zagłady i tortur

:po cichu zbiera swoją kolekcje imadeł,brzytw i innych narzędzi do krzywd i zadawania cierpienia:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, kobiety rządzą światem

Ta prukwa Merkel się nie liczy :lol:

Czyli w sumie Chiny,USA,Rosja - wszystkie są rządzone przez facetów.

Pudło :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chiny,USA,Rosja - wszystkie są rządzone przez facetów

pozornie :twisted:

omeeena, mnie też się męskie wody podobają :D

-- 07 sty 2013, 21:06 --

Wiedzieliście, że dzisiaj jest dzień dziwaka? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.