Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Svafa, chcesz to włoże tam gdzie się płyty wkłada i mailem wyślę bo jeszcze duzo zostało :mrgreen:

virgo21, głupoty gadasz. Mów. co się stało? Saiga, ej... co się dzieje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wam się dzieje?

Saiga, fan/fanka hellsinga widzę? OVA 10 już zaliczony? :P

Myślicie, że dobrym sposobem na nerwicę jest wyśmianie jej i powiedzenie jej, że jest słaba i czy nie może bardziej się postarać? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nic szczególnego,po prostu mam wrażenie że i tak nic w sobie nie zmienie i nadal będę tym samym gównem którym jestem.

anonus, Owszem,świetna seria.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, Możesz i nawet odrąbać gardło.

Aranjani, , Moje poczucie wartości i samoocena tak mówią.

Dzięki.

Edytowane przez Gość

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, No już,już nie bojcymy,będzie ok. :P

Mi przeszło,to mogę zabrać poczucie winy i inne od ciebie daj . :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nic szczególnego,po prostu mam wrażenie że i tak nic w sobie nie zmienie i nadal będę tym samym gównem którym jestem.

dokładnie to samo uczucie mnie dzisiaj złapało. bo uświadomiłam sobie, że po pół roku czystości, a następnie trzech miesiącach wmawiania sobie "przecież to tylko stymulanty, żeby być żywa" znowu się konkretnie wpieprzyłam w ćpanie.

new year, same shit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, Jeśli ci to pomoże...

Ale nie uciekaj w ten sposób wiecznie,zgubi cię to któregoś dnia..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.