Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

No w moim przypadku,na szczęście i nie bycie bezwartościowym śmieciem trzeba sobie zapracować i się zmienić,nic samo nie przyjdzie..

Co z tego,skoro się użalam jakim to gównem jestem,i przez to puste gadanie, faktycznie takowym jestem...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu tak smętnie :?

-- 05 sty 2013, 18:56 --

Tomcio Nerwica, o brat :D znowu wchodzisz wtedy, co ja :D to do spania :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, cześć siostra :D no jakoś się tak złożyło , że znów w tym samym czasie :D najpierw trzeba siostrę trochę pomęczyć i wtedy dopiero można kłaść się spać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zaczęłam dziś jakiś horror oglądać, ale był nudny, a potem jakiś thriller, ale uznałam, że w sumie po co, skoro mogę tu wejść i z bratem horror przezywać :P:D brat z sąsiadem imprezował, że taki niewyspany? :D

Aranjani, hej :D co słychać?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, hej , co u ciebie ? :D

Snejana, jaki horror , przesadza siostra :Dmoże siostra położyć rękę na stole ? bo naostrzyłem noże jak siostra prosiła i chcę sprawdzić czy dobrze , to zrobiłem :twisted: imprezowałem z sąsiadem i p Irenką , ale opuściłem lokal gdy p Irenka zaproponował kolację :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo naostrzyłem noże

Czym?

Diamenty? rodzaj ostrzałki,firma,pod jakim kątem ;<? :mrgreen:

Dobra,koniec marudzenia,chuja mi przyjdzie z marudzenia. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dzisiaj bardzo wybornie :D

Tomcio Nerwica, horror? racja, źle mówię, prędzej dramat :lol: a to już wiem, czemu słyszłam jakieś pijackie śpiewy pod oknami :D a w ogóle czemu nikt mnie nie zaprosił? obgadywaliście mnie? :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.