Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lilith, to samo mam, ucze się, ale z podręcznika w e-booku, a wiadomo jak to jest, co 5 minut sprawdzam forum albo facebooka :roll:

monk.2000, dla mnie ona sie dopiero zaczyna xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby czytać ebooka trzeba mieć na prawdę olbrzymią siłę woli. Raz, że to trochę niewygodne w porównaniu z książką, no i ten internet, brrr. A ja mam właśnie ebooka do przeczytania.

Zazwyczaj po prostu siadam i się uczę
O,oo, tak właśnie zrobię. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siddhi, no ale coż zrobić, w biblitece nie było a kupować nie ma sensu :bezradny:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z planów, to może mąż zabierze mnie na plac manewrowy, żebym poćwiczyła.

Zdajesz na prawko?

Tak. Przerwałam kurs 4 lata temu ze względu na silną deprę, a teraz wróciłam z nową siłą i zapałem, bardzo dobrze mi się jeździ.

-- 02 gru 2012, 13:55 --

Snejana, a nie masz możliwości sobie wydrukować?

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, myślalamnad tym, ale dużo stron a ja i tak codziennie prawie coś drukuje, juz nie jeden ebook sie przeczytało, damy rade :D

-- 02 gru 2012, 13:03 --

girl anachronism, powodzenia z prawkiem :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie z tą niedzielą...

W psychice to ja zjebałem i przegrałem ten dzień wstając rano. (jeśli 11 można nazwać "rano" :lol: )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, dajże dziewczynie spokój ;), te seksistowskie poglądy wszechobecne naokoło :D, wreszcie człowiek nie samym seksem tylko żyje a i duchem świętym, przecież ;):D

Edytowane przez Gość

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.