Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

girl anachronism, nowa fryzurka, fajnie :105: też muszę się wybrać do mojej fryzjerki

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, halo koleżanko ;)

ja powróciwszy z tesco, kupiłam lody z ważniejszych rzeczy :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, oouuuoł. A ja.. szkoła.. i spałam. leże i kwiczę psychicznie, zmęczonam, chyba przez ten nawiedzony okres. lol, chyba trzeba się w końcu wybrać na badania..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, mi okres się skończył dzis :pirate:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie, że jemy

ma m jeszce krakersy i orzeszki w miodzie :P

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, jest deficyt usmiechu ..ciagle tylko gorzkie zale.. czasami trzeba popieprzuyc o glupotach :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to śmieszni :D a jacy mamy być... ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ho, czejść i czoem. Wpadam i wypadam. Lecę do szkoły. Dzisiaj zdjęcia. :yeah: I tak wyglądam jak pół dupy zza krzaka. :roll: Loltz. Spać mi się chcę jak nie wiem co i będę wyglądać jak trup ale czego nie robi się dla edukacji.

(wakacje, gdzie jesteście..?) :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.