Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Pije bardzo mocną herbatę na moj żołądek a wyraz łosoś wedzony budzi we mnie odruch wymiotny, oprócz tego ze w praktyce też łosos wedzony budzi we mnie taki odruch w tej chwili a ja sie czołgam.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boberek :D Komu kawe?

dominika92, dasz rade! Trzeba zrobic pierwszy krok, zeby cos sie ruszylo. Rezerwuje sobie wolne o 20,00 zeby trzymac kciukiicon_przytul.gif

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, ja poprozę kawę, bo cukier mi psy wysypały i stłukły cukierniczkę...i

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja położyłam się koło 2, a wstałam o 11, więc te 9 godzin odespałam.

Proszę, pizza :*

-- 17 maja 2012, 10:54 --

Bellatrix, kurczę, to kiepsko :( pewnie w ogóle nie masz spokoju? Martwisz się o Mamę?

indeks.jpg.b8afdf26d4c1e9841964d445f4d91941.jpg

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, Dominika, kto jak nie my, dajemy radę raz lepiej raz gorzej wychodzi wiadomo, ale staramy się ;) też będę trzymać kciuki, pewnie będę siedziała u babci w szpitalu zaraz jadę :roll:

-- 17 maja 2012, 11:01 --

Candy14, ale z mlekiem poproszę no dobra, mleko mam to se doleję dziękuję

-- 17 maja 2012, 11:03 --

nie wiecie dlaczego wszystkie wyrazy podkreślają mi się jakby były z błędami, co mam wciśnięte?? wie ktoś?? 8);)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.