Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, i jak się z tym czujesz? :P

-- 11 lut 2013, 18:54 --

ProstaNazwa, złe czasy nastały dla leniuchów :P jeszcze ziiimno :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ja tez nie :P ide nutelle ze słoika wyjadac chyba :P

luk_dig, sesja skończona :D teraz tylko sesja poprawkowa :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, wstydziła by się siostra tak kobietę wykorzystywać :roll:< p .Irenko ! w którą stronę pani jutro jedzie ? ... aha , to zabiorę się z panią :D ... siostra ? siostra nie , powiedziała , że na pieszo pójdzie > :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i kto tu mówi o wykorzystywaniu :evil: a brat sie tak do pani Irenki nie przymila, bo skończy brat w jej masarni tak jak rozpustnicy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja nie wiem jak ona mogła powiedzieć, że brat jest dobry w jakimkolwiek sensie :P Brat lepiej uważa na nią ! pani Irenko, najlepiej go ogłuszyć i do bagażnika :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja brata nie doceniam, no ale jak to nie? :(weź się k.rwa za jakaś robote leniu :angel:

, znów się upiła !

na trzeźwo z takim bratem bym nie wytrzymała przecież...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja też przecież siostrę doceniam :-|ku.rwa gdzie ta kanapka :angel:

na trzeźwo z takim bratem bym nie wytrzymała przecież...

mi to nawet po pijaku ciężko jest wytrzymać z siostrą :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, już zjadłeś cztery kanapki, baranie :angel:

mi to nawet po pijaku ciężko jest wytrzymać z siostrą

jeżeli to bez różnicy to od dziś brat nie pije :P:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.