Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kapseicyna, monk.2000, hi.

Saiga, no nie wiem, jak mówisz do 15-tki że wygląda na starszą jest to dla niej komplement :mrgreen:zresztą teraz to w sumie nie wiem, w moich czasach tak było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz wiele 15-stek wygląda na 20 parę :D

a ja nadal wyglądam na 16 lat :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, no to wtedy jak na obrazku powyżej :mrgreen:

ProstaNazwa, nic ciekawego. Nigdy nie lubiłam niedziel. Wszystko zastyga wtedy w takim dziwnym bezruchu... Nie wiem, po prostu niedziele są dla mnie jakoś dołujące :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, a próbowałeś kiedyś powiedzieć kobiecie, że odrobinkę przytyła :mrgreen: ? Ostrzegam tak na przyszłość :mrgreen::P

dla mnie byłby to chyba największy komplement :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna musiała bym sobie poradzić, ale po co? :bezradny: jak tu tylu fajnych ludzi :) Pewnie, że jesteście tacy fajni :mrgreen:

Saiga mi jednak jakoś 4 najbliższa, 6 totalne dno-przynajmniej dla mnie. W ogóle to jest jedyna gra do której wracam co kilka lat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasami nienawidzę swojej przemiany materii :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.