Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, a kto Ci tak powiedział ? człowieku masz dopiero 17 lat, całe życie przed Tobą... a co Ty chciałbys już miec zonę, dwójke dzieci i 10 letni staż :mrgreen: ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Ale..ja za młody na to jestem :mrgreen: ...

Z 2 strony imprezować itp - też rzadko (no dobra wcale) mi się nie zdarza :P

Bianka78, Większość to mężatki, wiek 25-40 :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ale Ty masz dopiero 17 lat... spokojnie... nie wkręcaj sobie najczarniejszych scenariuszy. Czasami w najbardziej nieoczekiwanym momencie zjawia się Ten Ktoś.

-- 07 lut 2013, 17:04 --

Saiga, a to ja wiem, że jeszcze za młody jesteś żeby się zaobrączkować :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, No dobra,ale która dziewczyna w wieku 20 lat chcę małżeństwa :mrgreen:

Większość woli imprezowiczów itp :P ( 2 kwestia że na imprezy nie chodzę bo życie społeczne zakopałem dawno temu :P )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, he he , w domu bede za 2 tydnie to chyba już post wtedy / ale pączkami sie z Tobą podzielę i tak :mrgreen: /

Saiga, a co Ci przeszkadza ze to męzatki ? żeby napić sie wody nie musisz wskakiwac do rzeki ;):mrgreen:

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.